USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скільки коштуватиме демонтаж МАФів у Луцьку цьогоріч

28 Березня 2019 23:37
Надавача послуг з демонтажу понад 280 самовільно встановлених малих архітектурних форм, тимчасових споруд, гаражів, кіосків та інших конструкцій визначили після того, як двічі скасовували відкриті торги.

На демонтаж самовільно встановлених малих архітектурних форм, тимчасових споруд, гаражів, кіосків, металевих та дерев’яних конструкцій, господарських споруд (сараїв тощо), парканів, обмежувачів руху, шлагбаумів, балок, запірних планок та інших об’єктів, які розміщені без відповідних документів на території міста Луцька з відновленням належного та естетичного рівня благоустрою територій, транспортування та зберігання таких об’єктів на майданчику для тимчасового зберігання витратять 1,65 мільйона гривень. Йдеться про 285 демонтажів протягом року.

1 лютого розпочали проведення процедури відкритих торгів на закупівлю демонтажів на 2019 рік. Для участі у процедурі закупівлі було подано менше двох пропозицій. У зв’язку з цим 16 лютого торги скасували на підставі п.4 ч.1 ст. 31 Закону України «Про публічні закупівлі» (подання до участі у торгах менше двох тендерних пропозицій). 18 лютого знову розпочали проведення процедури відкритих торгів на закупівлю демонтажів, але 5 березня торги знову довелося відмінити через подання до участі у торгах менше двох тендерних пропозицій. Отже, вирішили застосувати переговорну процедуру і тепер департамент муніципальної варти планує укласти договір з підприємцем Степаном Книшем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 29 Березня 2019 02:33
Чому за МАФи? немвє роботи?
1112 Показати IP 29 Березня 2019 10:11
Добре відомі власників тих МАФів. Зобов"язати їх, за потреби, через суд, демонтувати свої споруди за власний кошт. А 1,65 млн грн скерувати на інші потреби громади ( облаштування дитячих майданчиків, озеленення міста, ремонт прибудинкових територий і. д).
Коза Показати IP 29 Березня 2019 10:54
Хіба такі речі не робляться за рахунок власників? Або хоча б частина грошей не компенсується здачею на метал? Де кошторис викладається?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus