USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку оголосили новий перелік кіосків, які демонтують

2 Листопада 2016 18:44
Виконавчий комітет Луцької міської ради дозволив демонтаж торговельних об’єктів, які встановлені незаконно.

Про це йшлося під час засідання виконкому 2 листопада.

Як поінформувала директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська, пропонують демонтувати низку тимчасових споруд, встановлених без правовстановлюючих документів. Зокрема, це – кіоски «Млинці» та «Ситий тато» на вулиці Карпенка-Карого, 1а (на прилеглій до ринку та ТЦ «Караван» території), кіоск ТОВ «Гастроном №42» на вулиці Надрічній, 1, три непрацюючі кіоски на вулиці Польовій, 3, кіоск на вулиці Станіславського, 5, три кіоски на вулиці Станіславського 48,в та кіоск на вулиці Цукровій, 5.

Окрім цього, демонтувати планують торгову "точку" на вулиці Винниченка, 28. На запитання щодо причини демонтажу, Юлія Сиротинська зауважила, що у відповідях, які отримали муніципали з управління містобудування та архітектури і управління земельних ресурсів, йдеться про те, що об’єкт встановлений без правовстановлюючих документів.

Разом з тим, члени виконкому вирішили додатково вивчити питання щодо кіоску «Ремонт взуття» по проспекту Молоді, 10 – проект рішення винесуть на розгляд під час наступного засідання.

Нагадаємо, що під час засідання ухвалили також рішення про демонтаж низки тимчасових конструкцій по проспекту Соборності, де здійснюють торгівлю штучними квітами. Водночас рішення щодо накладення муніципалами штрафів на власників гаражів на вулиці Гірній викликало невдоволення десятків місцевих мешканців, які звертаються зі скаргами щодо скасування накладених на них штрафів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, цьогоріч планують демонтувати загалом до 600 гаражів та кіосків у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
43 Показати IP 3 Листопада 2016 09:44
Лихого депутата Женіка син потім всі ці ділянки візьме і поставить там свої кіоски, а Женік тіпа навіть не буде голосувати за це
А до 43 Показати IP 3 Листопада 2016 11:18
А лиХого чи лиСого депутата?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus