USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Музей мадам Тюссо прибрав воскові фігури Меган Маркл та принца Гаррі

9 Січня 2020 23:41
Воскові фігури Меган Маркл і принца Гаррі, які оголосили про намір вийти з королівської родини, прибрали із композиції лондонського Музею мадам Тюссо.

Як повідомляє ТСН з посиланням на The Sun, таке рішення керівництво музею ухвалило після відмови герцога і герцогині Сассекських від статусу високопоставлених членів британської королівської сім’ї.

«Разом з рештою світу ми реагуємо на дивовижні новини про те, що герцог і герцогиня Сассекські склали з себе повноваження королівських осіб. Відсьогодні фігури Меган і Гаррі більше не будуть частиною нашої експозиції королівської сім’ї», – сказав генеральний менеджер музею Стів Девіс.
Також він уточнив, що фігури будуть в музеї, утім, не в цій експозиції. «Як дві наші найпопулярніші та найулюбленіші фігури, вони, звичайно, залишаться у музеї», – додав Девіс.

Наразі, поруч із королевою, принцом Філіппом та герцогом та герцогинею Кембриджською порожньо.
Нагадаємо, 8 січня принц Гаррі та його дружина Меган виступили з офіційним зверненням, у якому йдеться, що герцоги Сассекські мають намір вийти з королівської родини, а також бажають стати фінансово незалежними. На це рішення одразу відреагувала королева Єлизавета ІІ. Юзери вважають, що це хитрий план Меган.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus