USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Музична школа в Локачах відсвяткувала «золотий» ювілей

12 Лютого 2018 17:41
Під час ювілейного святкування 50-ї річниці дитячої музичної школи селища Локачі голова фракції УКРОП, радник голови облради Вячеслав Рубльов від фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» подарував навчальному закладу ноутбук.

Про це повідомили у прес-службі волинськогоУКРОПу.

Святковий концерт з нагоди золотого ювілею музичної школи відбувся 11 лютого в приміщенні Локачинського будинку культури.

«Для нас ноутбук – це дуже цінний і потрібний подарунок. Ми маємо два стаціонарні комп‘ютери, проте із ними важко проводити масові заходи. Якщо треба було проводити якісь дійства в будинку культури чи в бібліотеці, ми змушені були позичати техніку», - каже директор дитячої музичної школи селища Локачі Ольга Кревська.

«На жаль, ситуація в державі така, що потрібну для навчальних закладів техніку дарують благодійники. Проте, я щиро радий, що спільно із фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» ми змогли вирішити таку нагальну для музичної школи проблему. Тут навчаються обдаровані діти, талантами яких пишається увесь район і вся Волинь. Маю надію, що тепер вони зможуть навчатися ще краще та готувати ще яскравіші виступи», - наголосив депутат обласної ради Вячеслав Рубльов.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus