USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Музикант з Волині взяв участь у мітингу артистів під Кабміном

4 Вересня 2020 21:45
Уродженець Ковеля, музикант Роман Черенов взяв участь у мітингу артистів у Києві.

Про це повідомляє Район.Ковель.

Під Кабінетом міністрів в Києві відбувся мітинг на підтримку концертно-музичної індустрії під назвою «Нас не чують». 3 вересня представники музичної індустрії протестували проти рішення уряду про часткову заборону на проведення концертів.

До цього протесту приєднався і саундпродюсер, уродженець Ковеля Роман Черенов під псевдонімом Morphom. Музикант у своєму сторіз в Instagram опублікував відео із мітингу. А також він потрапив на фото музичного продюсера Юрія Медведя, які той опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Як інформує УНІАН, на думку мітингувальників, під приводом боротьби з пандемією коронавірусу відбуваються вибіркові карантинні обмеження та дискримінація частини організаторів концертів. Учасники акції вимагають розробки державної політики, яка врятує музичну індустрію під час повної зупинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 5 Вересня 2020 00:06
Едааать ,прославил как Волынь то,на весь мир! Бесстрашный да справедливый ты наш.
Григорівна Показати IP 5 Вересня 2020 07:09
як завжди притисли хвоста ....якийсь групці людей-.... відчули дискомфорт....і давай кричати.....і шо, .... та всім байдуже на ваші негаразди....от якби ВИ підняли питання про геноцид пенсіонерів, про дітей яким збираємся на лікування всім миром по нитці і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus