USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«МВФ: справа України». Ігор Палиця – в ефірі ток-шоу «Право на владу». Відео

30 Квітня 2020 22:30
Нардеп від Луцька Ігор Палиця разом із міністром юстиції та народними депутатами взяв участь в ток-шоу «Право на владу». У прямому ефірі гості студії обговорили вплив МВФ на українську владу, закон про банки та його наслідки.

«МВФ: справа України. Верховна Рада впритул наблизилась до остаточного ухвалення закону про банки, який робить неможливим повернення колишнім власникам націоналізованих фінустанов через суд. Пришвидшити розв’язку цього питання українську владу підштовхує МВФ, який зробив банківський закон умовою надання фінансової допомоги. Що залишилось у тіні всім відомої історії, яка почалась з націоналізації Приватбанку? Чи стане ухвалення закону про банки її фіналом? Як це змінить розстановку політичних сил? Яких наслідків очікувати у фінансовому секторі?» – йшлося в анонсі телепередачі.

У дискусії взяли участь: міністр юстиції України Денис Малюська, народний депутат від фракції «Слуга народу», голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, голова фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський, співголова депутатської фракції партії «Опозиційна платформа – за життя» Юрій Бойко, народний депутат від групи «За майбутнє» Ігор Палиця, заступник голови Ради Національного банку України Василь Фурман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
- Показати IP 30 Квітня 2020 22:35
А після дефолту будемо за їжу працювати. Кому повезе ...
Бульба Показати IP 1 Травня 2020 00:58
Неймовірно складне питання!! Але так як Україна корупційна держава... То ми виконаємо всі умови МВФ
Мотига до Бульба Показати IP 1 Травня 2020 10:12
Альо на, корупція і кумівство вже подолані. Ви забули?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus