USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ми не допустимо, щоб гарячої води не було у Луцьку», - Ігор Поліщук

6 Квітня 2017 16:11
У Луцькій міській раді ведуть перемовини із НАК «Нафтогаз України» та з Кабміном щодо ситуації з відключенням гарячого водопостачання. Хоча обласному центру й вдалося уникнути відключень, в окремих містах області все ж ситуація ускладнилася.

Про це йшлося під час передачі «Відкрите місто» в прямому ефірі на телеканалі «Нова Волинь» за участю виконувача обов'язків Луцького міського голови Ігоря Поліщука 5-го квітня.

«Ситуація (з відключенням гарячої води, - ред) пов'язана частково із заборгованістю лучан, але, першою чергою, є проблема із невиплатою державою коштів за субсидії - 110 мільйоні гривень. Відповідно, немає чим розраховуватися за газ. Так, ще вчора була загроза відключення гарячої води в певних районах Луцька, але цього не буде. Ми не допустимо, щоб гарячого водопостачання у місті не було. Тому я домовляюся з НАК «Нафтогаз України», аби борг реструктуризували, а також із Кабміном», - наголосив Ігор Поліщук.

Відповідно, котельна на вулиці Карбишева працює стабільно. Дві котельні, які раніше припинили подачу гарячої води – теж відновлюють свою роботу.

«Щодо котельні за адресою Боженка, 32 – ситуація стабільна, подача води відновиться найближчим часом. Труднощі, які є зараз, зокрема завершення ремонтних робіт, пов'язаних із проривом. На проспекті Соборності вже закінчили ремонт і гаряча вода є. Були проблеми в районі ДПЗ, але 15 будинків ми перевели на іншу котельню – ситуація стабілізувалася», - пояснив виконувач обов'язків міського голови.

Нагадаємо, днями з багатомільйонними боргами за спожитий газ і надані послуги завершили у Нововолинську і шахтарському селищі Благодатному опалювальний сезон. Відповідне рішення ухвалив виконком міської ради: всі котельні, за винятком центральної міської лікарні, виведені з експлуатації і опломбовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
поліщук Показати IP 6 Квітня 2017 18:52
ну трохи я збрехав - Ш-Руставелі сидить і без гарячої і без холодної відкрив зараз два крани - чекаю яка вода потіче раніше
Мешканець Показати IP 7 Квітня 2017 08:39
Гаряча вона,а ще з відведенням дуже дороге задоволення.Їі використовують субсидіанти без лічильника,по "ідіотських"соц. нормах.А з січня ніхто не повертає ці субсидії,борги ростуть,хто буде платити і звідки.Молодий "керманич"це знає.
11111 Показати IP 7 Квітня 2017 09:51
Щось на Дружби Народів теж немає гарячої води, добре, що холодну вчора включили майже вночі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus