USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

«Ми однодумці», – голова Волинської ОДА про співпрацю з Ігорем Палицею

21 Липня 2018 09:00
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко розповів про свою співпрацю з головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею, наголосивши, що вони є однодумцями і працюють заради блага Волині.

Про це йшлося під час звіту за 100 днів роботи Олександра Савченка на посаді.

«Ми з Ігорем Петровичем ще до мого приїзду на Волинь домовилися, що будемо працювати на Волинь, і ми на неї працюємо. Мене не цікавить питання, як ми працюємо. Два дні тому було засідання «бюджетної» комісії облради, ми подали своє бачення надходження тих надлишків бюджету, які в нас з’явилися через перевиконання, і вони «пройшли». На жаль, цих коштів небагато – 25-27 мільйонів гривень. Можливо, є деякі порушення, адже не можна відпускати кошти рішенням бюджетної комісії, але є традиційна домовленість між гілками влади про затвердження цього рішення на сесії», - каже голова ОДА.

Також він наголосив, що разом з Ігорем Палицею вони працюють на Волинь: «Сказати, що ми брати – як українці, звичайно, сказати, що ми друзі, – для цього потрібно проводити разом багато часу, сказати, що ми однодумці, – так. Те, що ми працюємо на Волинь, - це 100%».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинянин Показати IP 21 Липня 2018 10:17
Шо правда, то правда - І брати, і українці, і друзі, і однодумці ...
Лучанин Показати IP 21 Липня 2018 10:17
Вибори мера давайте, а не розказуйте як ви любите Волинь. Люди знають самі вашу любов
Свєтка Показати IP 21 Липня 2018 12:14
Дуже правильно! Це не Гунчик «мачо»....))))
Держслужбовець звича Показати IP 21 Липня 2018 15:52
Та мені якось всерівно, добре що вчора хоч 100 баксів на лапу хтось дав, то є за шо на базар піти скупитись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus