USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Ми тебе доженемо, ти що безсмертний?» – СБУ оприлюднила розмови членів «Нацкорпусу» в Харкові

6 Серпня 2021 16:37
СБУ опублікувала переговори з голосами бізнесменів і затриманих в Харкові членів «Нацкорпусу».

«Учасники злочинного угруповання, яке СБУ викрила на Харківщині, систематично займалися рекетом. Вони обкладали «даниною» місцевих підприємців, постійно погрожували їм фізичною розправою та нищили майно.

СБУ має докази протиправної діяльності зловмисників, серед яких аудіо- та відеоматеріали», – інформує пресслужба відомства.

Зокрема, було опубліковано аудіозаписи розмов, а також відеозаписи, на яких затримані учасники «Нацкорпусу» погрожують фізичною розправою своїм жертвам, вимагаючи гроші.
Наразі 8 учасникам угруповання оголосили про підозри. Силовики встановлюють всі обставини злочинів та інших осіб, причетних до вчинення вказаних правопорушень.

Як повідомляли, 5 серпня Служба безпеки України заявила про проведення масштабної спецоперації на Харківщині та ліквідацію потужного злочинного угруповання.

За попередніми даними слідства, зловмисники займалися рекетом бізнесменів, зокрема у сфері ритуальних послуг. Вони мали чітку структуру і вчиняли тяжкі злочини економічного та насильницького характеру. Обсяг їхнього «прибутку» становив понад 1 млн грн щомісяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Точно Показати IP 6 Серпня 2021 16:51
*Проукраїнські*... То завтра кожного вбивцю і гвалтівника, який завершить *слава Україні* брати під білі руки, дякувати йому і морду варенням обмазувати? Країна абсурду.
Анонім до Точно Показати IP 6 Серпня 2021 19:01
А Антоненка що не підозрюють, а Кузьменко хіба не винна в цьому?
Я Показати IP 6 Серпня 2021 17:03
мудаки з нацкорпусу по головах не получали видно..
Анонім до Я Показати IP 6 Серпня 2021 19:02
Чергова фальсифікація. Ці плівки хіба що для безмозглого стада.
Я до Анонім Показати IP 7 Серпня 2021 09:22
безмозгле стадо в нацкорпусі
Всезнайко Показати IP 6 Серпня 2021 17:25
Патріоти всрані, лише російською говорять...
Бумм до Всезнайко Показати IP 6 Серпня 2021 19:03
А все закінчиться пшиком. Кишка тонка в зелені проти Азову.
дідо Показати IP 6 Серпня 2021 17:26
чистою українською
Юрій Показати IP 6 Серпня 2021 17:46
Раз є причина займатися рекетом в сфері ритуальних послуг, то в першу чергу треба зайнятися цими послугами, а то всякі паразити наживаються на людському горі і з однієї і з іншої сторони.
Я думаю Показати IP 6 Серпня 2021 18:13
Давно треба було їх пересадити. Правий сектор на чолі з Данильчуком у 2014 році та ін ще роках, також займався рекетом. Оці всі нацкорпуси, праві сектори і їм подібні є організованими злочинними угрупуваннями, тільки влада на це закривала очі. Білецького на нари, як главаря організованої банди
Ложна вспишка Показати IP 6 Серпня 2021 19:09
Ціни на все в гору, тарифи злетіли до неба, корупція зашкалює... що робити? О ЧУДО, ТРЕБА ЩЕ ОДНУ СЕРІЮ СЄРІАЛЬЧІКА, БО МЕРТВЕЧУК ВЖЕ ВСІМ ПРОХАВАВСЯ. ХАЙ БУДЕ КІНО ПРО НАЦІОНАЛІСТІВ. Стадо повинно повестись.
ще не зовсім свідоми Показати IP 6 Серпня 2021 19:19
Активісти. З державними прапорами ходять. Вішіванки вдягають. Патрійоти. А виявляється, круче москальської "свободи"
українець Показати IP 6 Серпня 2021 20:33
відстілювапти цих гімнюків треба ,а ватажків вішати на майдані годі вже знущатись з народу-нациняку на гилляку!!!...
Народна прокуратура Показати IP 6 Серпня 2021 21:16
Керівники Національного корпусу, які вчора зробили заяву, що будуть битись за своїх затриманих "побратимів" не хочуть нічого сказати? Так само як і ті, хто постійно волає, що саджають тільки патріотів? Вожді і політвиховники цих гієн мають мужність дати публічну оцінку своїй роботі?
Володіючи інформаціє Показати IP 6 Серпня 2021 22:38
Стосовно Данильчука підтверджую. Це дійсно правда. Ця сволота за все своє життя нічого путнього нн зробила. Живе за рахунок інших людей як паразит. Я переконаний, що його у свій час було завербовано однією із спецслужб нашоі держави, і завдяки цьому він досі на волі. Як повія, з однієі політичної сили в іншу переходить. Спочатку гавкав, а зараз мовчить, бо боіться, що закриють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus