USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Миколай пам’ятає про всіх»: волонтери розвозять подарунки діткам у Луцьку

19 Грудня 2018 11:17
Близько 120 дітей із соціально незахищених категорій отримають подарунки з нагоди дня Святого Миколая.

Уже традиційно в цей день, 19 грудня, біля пам’ятника Святому Миколаю, який є покровителем Луцька, зібралися діти, представники міської влади та громадськість, аби долучитися до благодійної акції «Миколай пам’ятає про всіх».

Зі святом усіх присутніх привітав секретар міської ради, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.
«Святий Миколай завжди приносить подарунки маленьким дітям, допомагає творити та дарувати добро, спонукає нас до того, щоб ми були кращими, розумнішими, більше працювали і старалися досягати нових вершин, не боялися ставити перед собою амбітні цілі. Святий Миколай спонукає нас до того, щоб ми удосконалювалися.

Кожного разу, очікуючи на цей день, маленькі діти чекають подарунка. Вони по-особливому готуються до дня Святого Миколая, і не лише з Луцька, а й з усієї України, всього світу. Вони знають, що творили добро, старалися, вчилися, отримували гарні оцінки, допомагали батькам, були слухняними, тому щиро заслужили цей подарунок і, сподіваюсь, його отримали. Але, на жаль, є дітки, які хворіють і не можуть прийти до нас, аби разом відсвяткувати цей день. Ми про цих діток не забули й переконані, що про них не забув і Святий Миколай», – сказав Григорій Пустовіт.
Він зазначив: аби всі дітки отримали подарунки, до акції «Миколай пам’ятає про всіх» долучилися волонтери та благодійники, зокрема служби таксі, які й розвезуть по домівкам презенти дітям, котрі за станом здоров’я не змогли прийти на захід до пам’ятника Святого Миколаю.

«Я сподіваюся, ми не просто привеземо їм подарунки, а привеземо частину цього свята. Хай вони разом із нами святкують, хоча би духовно», – зауважив Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus