USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чим лучан порадує святий Миколай

19 Грудня 2013 09:09
Уже традиційно цикл новорічних та різдвяних свят розпочинається 19 грудня – у день відзначення святого Миколая, одного із найбільш шанованих слов’янами Святих, покровителя нашого міста, - йдеться на сайті міськради.

Сьогодні о 10:00 біля пам’ятника святого Миколая стартує благодійна акція «Миколай пам’ятає про всіх», під час яких відбудеться адресне вручення подарунків дітям з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

У бібліотеках міста організовано ряд тематичних заходів. Зокрема, о 10:00 відбудеться лялькова вистава «Дарунки святого Миколая» (бібліотека-філія №5), о 10:30 – народознавче свято «Святий Миколай до нас в гості завітай» (бібліотека - філія №10) та дитячий ранок «Миколай, Миколай подарунки роздавай» (бібліотека-філія №2 для дітей), об 11:00 - літературно-ігрова година «Святий Миколай до нас завітай» (бібліотека-філія №11) та дитячий ранок «Вже святитель Миколай з неба поспішає» (Центральна бібліотека для дорослих). О 13:00 – дитячий ранок «Через поле, через гай іде святий Миколай» (бібліотека-філія №3 для дітей), о 16:00 -

театралізований ранок «Вже у вашій хаті святий Миколай, поклоном господар його зустрічай» (Центральна бібліотека для дітей).

У НВК № 24 відбудуться фінальні змагання в рамках Спартакіади школярів «Веселі старти», присвячені Дню Святого Миколая (НВК № 24, вул. Станіславського, 52 а).

У арт-галереї «Луцьк» триває виставка робіт учасників та переможців Міжнародного дитячого конкурсу «Світ очима наймолодших» (м. Наленчув, Польща). О 12:00 тут розпочинає роботу проект «Різдвяна майстерня» за участю волинських майстрів. О 15:00 у Палаці учнівської молоді відбудеться міське свято для дітей пільгових категорій.

О 16:00 на Театральному майдані міста відбудеться театралізоване свято засвічення новорічної ялинки міста. О цій же годині у арт-галереї «Луцьк» триватиме відкриття виставки робіт учасників міського конкурсу на кращу різдвяну атрибутику «Дива Коляди».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцький Показати IP 19 Грудня 2013 09:45
Ви визначтесь. Бо одніє новиною нижче написано, що всі ці заходи проводять євромайданівці...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus