USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

МЗС підтвердило загибель українки у ДТП у Словаччині

23 Листопада 2020 19:43
В аварії мікроавтобуса з українською реєстрацією у Словаччині одна громадянка України загинула, двоє українців з травмами були госпіталізовані до лікарні міста Нітра.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі МЗС.

Зазначається, що, за інформацією посольства України у Словаччині, ДТП за участю мікроавтобуса Mercedes Sprinter з українською реєстрацією сталося сьогодні на трасі R1 поблизу с.Тековське Немце Нітрянського краю.

«Внаслідок ДТП загинула 1 громадянка України, 2 громадян України отримали травми та були госпіталізовані до лікарні м. Нітра. Наразі тривають слідчі дії щодо розслідування причин аварії. Справа перебуває на контролі Посольства України в Словаччині», - поінформували у МЗС.

Як повідомлялося, на території Словаччини потрапив у ДТП мікроавтобус, в якому їхали українці, внаслідок чого одна людина загинула, а двоє зазнали ушкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus