USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На аварійний ремонт штучних споруд на волинських дорогах спрямують 9 млн

24 Вересня 2022 21:24
До кінця року на експлуатаційне утримання та аварійний ремонт штучних споруд на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення на Волині витратять до дев’яти мільйонів гривень.

Торги для пошуку підрядника на сайті Prozorro оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 1 жовтня. Очікувана вартість робіт – 9 131 119 гривень.

Експлуатаційне утримання та аварійний ремонт штучних споруд на волинських дорогах включатиме видалення дерев, корчування пнів, розбирання покриттів, розробку ґрунту, омонолічення ланок труб, облаштування підпірних стінок, конструкційний ремонт та антикорозійний захист бетонних поверхонь, влаштування однобічного металевого бар’єрного огородження, очищення русла від кущів, очерету та трави, підсипання узбіч тощо.

Ці послуги надаватимуть до кінця поточного року на таких дорогах:

- С 030701 Локачі – Залужне – Замличі – Бермешів – /Т-03-05/;

- С 030132 Хворостів – Яковичі;

- О 031592 Купичів – Озеряни – Новий Мосир – Голоби – /М-19/ – Жмудче – Велицьк – Корсині – Берегове – Мильськ – Переспа – /М-19/ – Немир – Вітоніж – Ловища – /Т-03-09/;

- О 030744 Локачі – Шельвів – Линів – Кошів – Білосток – Антонівка – Забороль – /Н-22/;

- О 030212 Ржищів – Бужани – Скригове – Диковини – Буркачі – Мерва – Кутрів – Берестечко.

Гарантія на роботи становитиме один рік.

Довідка

Штучні споруди – це інженерні споруди, призначені для руху транспортних засобів і пішоходів через природні та інші перешкоди, а також для сталого функціонування автомобільної дороги.

Це мости, шляхопроводи, екстакади, віадуки, тунелі, наземні та підземні пішохідні переходи, розв’язки доріг, підпірні стінки, уловлювальні з’їзди, снігозахисні споруди та інші споруди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus