USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині на березі ставка знайшли двох непритомних дівчаток

20 Серпня 2018 16:19
До диспетчерської центру ЕМД надійшов виклик про те, що в одному із сіл області, на березі ставка знайдено двох дітей без свідомості. Так як була ймовірність утоплення, на місце події, терміново, виїхали дві бригади ЕМД.

Прибувши на місце виклику медики виявили двох дівчаток віком 10 та 11 років, одна з яких була без свідомості. При обстеженні дітей медики почули різкий запах алкоголю. Згодом одна з дівчаток, яка була у свідомості, зізналася, що вона із сестрою вживали алкоголь, а тоді пішли на берег ставка спати, інформує Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Медики негайно надали необхідну медичну допомогу, налагодили довенний доступ, внутривенну інфузію, негайно транспортували дітей до лікувального закладу. Оскільки автомобілям ЕМД потрібно було подолати відстань близько 40 кілометрів, чергових медиків лікарні попередили завчасно. Ще до приїзду екстреної медичної допомоги лікарі реанімаційного відділення вже чекали на приймальному відділенні. Про даний випадок повідомлено в поліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Євробидло Показати IP 20 Серпня 2018 17:21
В Україні діти спиваються, потрібно бити на сполох відповідним службам, створювати антиалкогольну пропаганду, а в вас в голові одні бляхи.....
111 Показати IP 20 Серпня 2018 18:43
дєвачкам скучнооо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus