USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

ДТП у Харкові: родина Зайцевої зробила першу заяву

23 Жовтня 2017 19:19
Після тривалих переговорів з родичами Олени Зайцевої, водійки Lexus, який збив 11 людей у центрі Харкова 18 жовтня, журналістам вдалося отримати від родини Зайцевих коментар про те, що сталося.

Це вдалося зробити місцевому виданню "Городской дозор", повідомляє 24 канал.

"Це моє перше звернення. Жахлива трагедія, яка забрала життя людей. Автомобіль Фольксваген вдарив машину, в якій перебувала наша донька. Від сильного удару машину відкинуло на людей на перехресті.

Якими словами можна передати цей жах і скорботу за загиблими, потерпілими. Ми на колінах просимо вибачення за доньку у родичів загиблих й постраждалих у цій жахливій ДТП.

Все, що ми можемо зробити для сімей загиблих, - ми зробимо. Збираємо кошти й готові надати посильну фінансову допомогу.

Це жахливе горе й немає слів, щоб висловити почуття, коли втрачаєш близьких людей. Ми сподіваємося, що суд розбереться в цій жахливій ДТП, оскільки там було два учасники і два автомобілі. Ми приймемо будь-яке справедливе рішення суду. Це жахливе горе для близьких людей постраждалих і для нас", – йдеться в зяві.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 18 жовтня на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus в'їхав у натовп пішоходів. У результаті аварії загинули шестеро осіб, ще шестеро травмовані. Їх особи вже встановлені.

Поліція затримала 20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus. Як з'ясувалося згодом, вона брала участь в незаконних вуличних перегонах, тому навіть не намагалася загальмувати в момент зіткнення. Під час суду 20 жовтня експертиза виявила сліди опіатів в крові жінки.

20 жовтня суд обрав Зайцевій запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Любі свині Показати IP 23 Жовтня 2017 19:59
Вперше усвідомили... Вкотре похоронили... Наше завдання - забобігти і не допустити в подальшому.
! Показати IP 23 Жовтня 2017 20:03
Швидкість лехуса яка була ? перегони в центрі міста ? наркота в крові, те ж водій фольцвагена підмішав ?
Джек до ! Показати IP 23 Жовтня 2017 22:21
Ти шо хворий?вона була трезва і не під нарк.сліди наркотиків було знайдено(можуть бути в крові рік)поїхала на жовте світло-видно по тому шо людям які столи-було червоне світло,тобто їй червоне ше не включилось.і в момент переізду перехрестя дятел на таурегу влупив її і її машина збила людей?в неї вина косвенна і це понятно любому адекватному водію!
!"№ до Джек Показати IP 24 Жовтня 2017 14:32
Ось бачиш валєрік, сам визнаєш про сліди наркоти в крові ... хахаха.
Петро до ! Показати IP 23 Жовтня 2017 22:26
Про "наркоту в крові" чи не Тоша Гєдрищенко народів? Що офіційного висновку експертизи небуло ще зроблено не напружує? Не виправдали Олену Зайців - скільки там було порушників ДТП, а скільки "висвітлюють"? Чи не тому що другий учасник є другом сАбакова і Тоши-("довгий язик")? Там є вина обох, плюс винна в відсутності повноцінної дорожньої розмітки місцева влада, тому відповідати мають ВСІ(!), в залежності від ступеню винуватості в ДТП яку встановлює СУД(!), а не ожирівший "савєтнік сАбакова"!
Юра Показати IP 23 Жовтня 2017 23:06
Там дійсно туарег мав би пропустити її і тоді їхати так як вона завершувала проїзд
Bob до Юра Показати IP 24 Жовтня 2017 09:57
Проліт це був, проїзд це коли 50 км/год, а не більше 100
Коза до Bob Показати IP 25 Жовтня 2017 18:41
На відео чітко видно - Туарег і бусик поруч рушили на жовтий. Відповідно для Лексуса теж жовтий. На середині, коли вони зіткнулись, загорівся червоний для Лексуса, відповідно через секунди дві вмикається зелений для Туарега. Обидва винні як не крути. Обидва перетинали перехрестя на жовтий. Дівчина звичайно мала штрафи і донька бізнесмена, але в даній ситуації не лише її вина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus