USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На дні Ла-Маншу виявили уламки літака, яким летів футболіст Еміліано Сала

4 Лютого 2019 10:39
Уламки літака Piper PA-46 Malibu, яким аргентинський нападник Еміліано Сала летів до Кардіффа, виявила на дні протоки Ла-Манш приватна пошукова компанія.

За два тижні після зникнення літака Piper PA-46 Malibu, яким летів відомий аргентинський футболіст Еміліано Сала, на дні протоки Ла-Манш були виявлені його уламки. Про це ввечері в неділю, 3 лютого, повідомив керівник приватної пошукової компанії Blue Water Recoveries Девід Мірнс у соцмережі Twitter, пише DW.

Він зазначив, що уламки знайшли на морському дні вранці у неділю. Рідним футболіста та пілота повідомили про знахідку. Компанію Мірнса винайняла родина футболіста після того, як були припинені офіційні пошуки.

Увечері цього дня інформацію Мірнса підтвердила речниця британського відділу з розслідування авіакатастроф (Air Accidents Investigation Branch – AAIB). «Я можу підтвердити, що уламки були знайдені», – заявила вона агенції AFP, не уточнюючи подробиць.



Родина Еміліано Сала була шокована новиною про виявлення уламків літака. «Я не можу повірити, це – кошмар», – сказав батько футболіста в ефірі аргентинського телеканалу.

При пошуку уламків літака використовували обладнаний гідроакустичними пристроями корабель FPV Morven. Раніше на французькому узбережжі вже були знайдені подушки сидінь зі зниклого літака.

Як повідомлялося, приватний літак, на борту якого перебував 28-річний аргентинський новачок «Кардіффа» Еміліано Сала, зник з радарів над Ла-Маншем 22 січня. Рятувальна операція тривала три доби, але не привела до результатів. Незабаром поліція повідомила про припинення пошуків. Ймовірною причиною аварії називають обмерзання крил літака.

У неділю завдяки зібраним коштам краудфандінгової платформи GoFundMe розпочали підводні пошуки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus