USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Дніпропетровщині водій «євробляхи» кинув у поліцейських гранату, є поранені

17 Березня 2019 17:02
У Дніпропетровській області водій на автомобілі з іноземною реєстрацією кинув бойову гранату у працівників поліції, які зупинили його для перевірки документів. Інцидент трапився в неділю, 17 березня. Про це повідомив глава Національної поліції Сергій Князєв.

"На прохання надати для перевірки документи у поліцейських летить граната. Вибухом одного поліцейського поранено, напарник миттєво реагує, і зловмисник не встигає висмикнути чеку на другій гранаті. Зупиняє кидача гранат, застосувавши табельну зброю. Зловмисника поранено та затримано.

Поліцейські вчинили звичайний вчинок, який врятував мешканців міста", - йдеться у повідомленні.

Проти зловмисника правоохоронець застосував табельну зброю. Нападника поранили і затримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Білосніжка Показати IP 17 Березня 2019 17:24
І обов'язково вартує наголосити, що "водій євробляхи")) А якби укробляхи? то теж так і писали б? Я розумію, що на бляхах можна непоганий хайп підняти, але скільки можна? (в мене авто на укрномерах, якщо що)
лучанка Показати IP 17 Березня 2019 19:34
Євробляха як автомобіль певним чином характеризує власника. Це, як правило, або молоді люди ( мало розуму, багато сили), або не дуже великого достатку( звідси і така агресивна реакція на можливі штрафи), або просто дуже специфічні люди, які придбали авто для певних дій. Це, звичайно ,не означає, що всі бляхарі підпадають під ці категорії. Передбачаючи плювання в мою сторону, запевняю ,що нікого не хочу образити, просто висловила свою думку.
Го Показати IP 17 Березня 2019 20:41
Шо вони в полі робили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus