USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Донбасі загинув житель волинського села Тоболи. Без тата лишилося три доньки

1 Липня 2022 10:56
Під час виконання бойового завдання у Донецькій області загинув житель села Тоболи Прилісненської територіальної громади Олександр Пронцевич.

У зв’язку з цим на Камінь-Каширщині оголошена жалоба: 1, 2, 3 липня – скорботні дні, повідомили у Камінь-Каширській РВА.

«Клята війна продовжує забирати житття наших захисників. Під час виконання бойового завдання у Донецькій області загинув наш земляк, Пронцевич Олександр Іванович, 1972 р.н., із села Тоболи. Без чоловіка та тата залишилася дружина і троє згорьованих доньок. Усією громадою низько схиляємо голови у скорботі та глибоко розділяємо біль втрати з рідними та близькими. Низький уклін нашому воїну-захиснику!

Герої не вмирають! Зустрічаємо в пошані Захисника України сьогодні на рідній землі. Оповіщення буде», – повідомили у Прилісненській громаді.

У дні жалоби на території Камінь-Каширського району приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 1 Липня 2022 15:11
А,як це його мобілізували, коли у сім'ї троє дітей!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus