USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На допит і вручення підозр ГПУ викликала Ложкіна, Філатова та Гонтареву

22 Квітня 2019 15:00
До Генеральної прокуратури України викликають для вручення підозр і допиту екс-главу Адміністрації президента Бориса Ложкіна, заступника голови адміністрації президента Олексія Філатова та екс-керівницю Нацбанку Валерію Гонтареву.

Повістки для них опубліковані прес-службою ГПУ, пише Страна.

Також викликали екс-міністра екології та природних ресурсів, власника приватної газодобувної групи «Burisma» Миколу Злочевського та підприємця Костянтина Стеценка. Всі вони проходять у «справі Курченка», підозрюваного в масштабних розкраданнях.

Кожного викликають «в якості підозрюваного». У документах вказано номер кримінального провадження, в якому фігурують представники оточення Петра Порошенка.

Раніше в ГПУ говорили, що підозри для оточення президента Петра Порошенка були складені незаконно, а доказів злочинів Гонтаревої, Ложкіна і Філатова у слідства немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Упс! Показати IP 22 Квітня 2019 15:20
Та "ходили" вони "рідким" на ті виклики , їм за кордоном добре ,а ви туткай собі як хоште казіться або ,скоріше, робіть вигляд ,що наїжджаєте на друзів мародера -корупціонера...Дурньою страждають
ігор луцький Показати IP 22 Квітня 2019 15:57
Я можу поїхати до Англії,щоб вручити повістку Гонтаревій.Тільки дайте адрес і готівку на відрядження.
Нема слів до ігор луцький Показати IP 22 Квітня 2019 16:12
Не відбирай в гопушників шансу самим змотатися до Лондону ,,,може там теж залишаться....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus