USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На дорогах Луцького району ліквідують вибоїни і просідання

14 Квітня 2020 20:39
На послуги з поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення Луцького району Волинської області протягом року скерують близько трьох мільйонів гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції прийматимуть до 26 квітня, а аукціон має розпочатися 27 квітня.

Очікувана вартість ремонту дорожнього одягу та покриття становить 3,002 мільйона гривень.

Йдеться про планування узбіч автогрейдером, ліквідацію вибоїн, профілювання щебеневих доріг, засипання промоїн і просідань щебеневою сумішшю, улаштування вирівнювальних шарів, ущільнення асфальтобетонного шару тощо.

Ці роботи мають здійснюватися до кінця наступного року.

Також серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, власного або орендованого асфальтобетонного заводу, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання, та досвіду виконання аналогічного договору.

Читайте ще: Протягом року на Волині лататимуть ями та тріщини на дорогах
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus