USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На фестивалі Jazz Bez у Луцьку трубач із Штатів дивуватиме артистичним шоу

13 Грудня 2018 09:27
Відомий нью-йоркський квартет Арка Овруцького (Ark Ovrutski) виступить на міжнародному джазовому фестивалі JAZZ BEZ у Луцьку з зірковим трубачем Бенні Бенаком III. Гурт Ark Ovrutski New York Quartet feat. Benny Benack можна почути у неділю, 16 грудня, з 19:00 у Волинському обласному театрі ляльок.

Це буде справжнє артистичне шоу, помножене на складну та водночас близьку за сприйняттям джазову музику, а також персональну харизму трубача. Лідер квартету Арк Овруцький – відомий український контрабасист, композитор і бенд-лідер, який нині проживає в Нью-Йорку.

Уродженець Пітсбурга, Бенні Бенак III швидко закріпився серед лідерів джазової сцени Нью-Йорка. Відзначений у «Нью-Йорк Таймс» як віртуозний трубач, окремі компліменти отримав від критиків і як співак, що вміє зачаровувати публіку в дусі класиків жанру, таких як Сінатра чи Мел Торм, перебуваючи під вагомим впливом легендарного Луї Армстронґа.

Квитки на Jazz Bez у Луцьку можна придбати на сайті kasa.in.ua за посиланням:

14 грудня – https://kasa.in.ua/xviii-mezdunarodnyj-dzazovyj-festival-j-azzbez-v-lucke

15 грудня – https://kasa.in.ua/xviii-miznarodnij-dzazovij-festival-jazzbez-u-lucku

16 грудня – https://kasa.in.ua/xviii-miznarodnij-dzazovij-festival-jazzbez-u-lucku-luck
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus