USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На громадські слухання щодо смороду в Луцьку зареєструвалися понад 200 осіб

23 Липня 2019 18:40
На громадські слухання, на котрих розглядатимуть питання поширення неприємного запаху в місті Луцьку, зареєструвалися 232 особи.

Громадські слухання влаштували 23 липня у Палаці культури міста Луцька з розгляду питання про вжиті заходи для вирішення екологічної проблеми з поширення смороду.

Як повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, до участі в громадських слуханнях зареєструвалися 232 особи.

На порядок денний винесли питання вжитих міською радою заходів щодо припинення поширення смороду в Луцьку. Також звіт повинна представити керівниця відділу екології міськради Оксана Тарабанюк.

У результаті голосування головою громадських слухань обрали активіста Дмитра Климука.

Заплановано, що слухання орієнтовно триватимуть дві години.

Нагадаємо, аби визначити джерело поширення нестерпного смороду, створена при міськраді тимчасова комісія перевірила роботу низки підприємств. Результат однозначний – причиною різкого погіршення екологічного стану міста є неправомірне розміщення відходів мелястої барди ТОВ «Біопаливно-енергетична компанія» на полях фільтрації ПАТ «Гнідавський цукровий завод».

Із 15 липня поля фільтрації засипають ґрунтом і вапном, а також тривають роботи зі знезараження рідин.

Своєю чергою, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт повідомляв, що міськрада не досягла домовленостей із «БІО ПЕК». Умова міськради лише одна – встановлення заводом сертифікованого обладнання, що унеможливить виникнення смороду, або призупинення роботи підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus