USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Завод «БІО ПЕК» злив мелясну барду в міську каналізацію. Відео

3 Липня 2019 10:13
Завод «БІО ПЕК» злив мелясну барду в міську каналізаційну систему. Міською каналізаційною системою ця мелясна барда потрапить на очисні споруди в Липлянах і внаслідок процесу бродіння спричинить появу неприємного запаху там. Про це написав на своїй сторінці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

З його слів, це робиться виключно для того, що відвернути увагу від того, що саме діяльність заводу «БІО ПЕК» є основною причиною появи смороду в місті і зробити основним джерелом смороду очисні споруди в Липлянах, які таким не є.

«Звертаюсь до ГУНП у Волинській області та Прокуратури Волинської області з проханням негайного реагування на зазначену ситуацію та притягнення винних до відповідальності.

У разі відсутності реагування від правоохоронних органів, міська рада разом з громадою міста буде організовувати мітинг та блокування роботи вказаного заводу!» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, ситуація зі смородом в Луцьку, що спричинений діяльністю заводу з виробництва біоетанолу «БІО ПЕК», досягла критичної межі. У місті збирають підписи для позапланової перевірки заводу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
777 Показати IP 3 Липня 2019 10:25
Да ложили они на всех. Бабки уплочены можно сливать куда угодно.
Носатий дядько Показати IP 3 Липня 2019 11:00
6 липня в суботу, о 10-00 всі на Театральний майдан. Ні смороду!
Анонім Показати IP 3 Липня 2019 11:00
Стук-стук, а я б на Вашому місці пройшовся по каналізаційних колодязях, що йдуть і від спиртзаводу на Ковельській. Є така інформація, що завод працює, а брагу машини не беруть. То де ця брага дівається?Колись стояла черга з машин на Володимирській і Ковельській.
Оля до Анонім Показати IP 3 Липня 2019 11:12
Завод працює тільки на розлив.
Анонім Показати IP 3 Липня 2019 11:09
Невже так важко знайти звідки "ноги ростуть" у заводу. Вчепилися до водіїв. Вони лише гроші заробляють. Найдівть кінці зверху, "кришу" і таке інше. Розкажіть громадськості і закрийте нафіг, якщо не може забезпечити екологію. От і все. А балачки ваші до одного місця. P.S. Якщо у заводу так все погано, то хто дав дозвіл на відкриття ?
Коля до Анонім Показати IP 3 Липня 2019 11:27
Дозвіл на відкриття дало Управління екології ОДА
Анонім до Коля Показати IP 3 Липня 2019 12:15
З них і почати.
Лучанка Показати IP 3 Липня 2019 11:44
А птахофабрика на вул.Львівській?
Тор Показати IP 3 Липня 2019 21:48
Корупційна влада розвела цей бардак. Ліквідувати владу, всякі інспекції, взяти за одне місце поліцію і сбу, які кришують вивіз бурштину за кордон. Змусити виконувати свої обовязки, якщо ні, до стінки. До речі де наш президент. Якщо він не в змозі заставити працювати відповідні служби, нехай бере в руки лопату і розгрібає все те гівно. Особисто для мене Зеленський не президент. Я його не визнаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus