USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Камінь-Каширщині відкрили меморіальну дошку Герою Василю Росинчуку

2 Червня 2023 13:27
31 травня в селі Мала Глуша відкрили меморіальну дошку загиблому Герою Василю Росинчуку.

Про це повідомили в Камінь-Каширській громаді.

Життя молодого воїна трагічно обірвалося 29 листопада 2022 року. Боєць загинув, боронячи рубежі рідної держави, поблизу населеного пункту Бахмутське Бахмутського району Донецької області.

Вшанувати пам’ять Героя прийшли батьки, родина, друзі, представники Камінь-Каширської міської ради, педагоги, учні закладу освіти та громадськість.

Традиційно захід розпочали хвилиною мовчання за загиблими в російсько-українській війні та виконанням Державного Гімну України.

Меморіальну дошку Герою України розмістили на фасаді Малоглушанського ліцею.

Право відкриття надали батькам загиблого Захисника – Наталії Михайлівні та Павлу Стратоновичу.

Секретар міської ради Інна Бігун та керівник управління гуманітарної політики Сергій Лукашук висловили вдячність батькам мужнього воїна Василя Росинчука, поклали квіти до меморіальної дошки та наголосили на тому, що пам’ять про Героїв України має жити вічно у серцях всіх людей, чий спокій боронили солдати Небесного Легіону.

Пам´ятний знак освятив настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Іоанн Гаврилюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus