USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Харківщині виявили обстріляну автомобільну колону, 13 дітей вбиті. Фото 18+

1 Жовтня 2022 16:10
У Куп’янському районі виявили обстріляну колону з автомобілями, де перебували цивільні, що намагалися виїхати від обстрілів – загинули щонайменше 20 людей, з яких понад 10 дітей.

Про це повідомили голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та в.о. голови СБУ Василь Малюк.

«За попередніми даними, в автомобілях загинули 20 осіб. На місце виїхали правоохоронці та експерти. Проводяться слідчі дії. Деталі з’ясовуються.

Окупанти завдали ударів по мирних жителях, які намагалися втекти від обстрілів. Це жорстокість, яка не має виправдання», – написав Синєгубов.

За даними СБУ, остаточна кількість жертв встановлюється, проводяться відповідні експертизи. Декільком людям вдалося врятуватися, зараз вони дають свідчення.

Читати ще: Удар РФ по Запоріжжю: загинули 30 осіб, ще 88 поранені, серед жертв є діти, – Нацполіція

Наразі встановлюються особи убитих росіянами громадян, триває всебічне документування та збір доказів цього злочину для Міжнародного кримінального суду.

«Наприкінці вересня рашисти повністю знищили колону з семи автомобілів. Щонайменше 20 людей загинуло, і серед них – 10 дітей.

Звірячий напад на цивільних осіб вчинила диверсійно-розвідувальна група окупантів – вони зі стрілецької зброї майже впритул розстріляли шість стареньких легковиків та одну вантажівку «ГАЗель», – повідомив очільник СБУ.

За уточненими даними, від російського обстрілу евакуаційної колони у Харківській області загинули 24 людини. Серед загиблих – 13 дітей та вагітна жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus