USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20

На комісії Луцькради обговорили роботу комунальних підприємств, зниження енергоспоживання та розвиток громади

24 Травня 2024 21:34
24 травня під час засідання постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності Луцької міськради обговорили низку питань, що стосуються життєдіяльності громади.

Про це інформує пресслужба міськради.

Першим заслухали звіт про роботу Луцького комбінату шкільного і студентського харчування у 2023-му-першому кварталі 2024 року.

Директор Світлана Шмід поінформувала, що підприємство здійснює харчування у 25-ти школах міста, щоденно забезпечуючи їжею близько 20 тис. учнів. Пріоритетом є якісне збалансоване харчування дітей, що є важливим аспектом їхнього життя, здоров’я та розвитку.

Читати ще: Експлуатується з 1989 року: мер перевірив, як ремонтують тепломережу на Відродження у Луцьку

Директор департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Веніамін Туз представив план комплексного просторового розвитку Луцької міської територіальної громади. Цей план охоплює широкий спектр питань – від інфраструктури до зон відпочинку і враховує потреби сучасного життя та збереження природних ресурсів.

Також були розглянуті питання змін до детальних планів окремих районів міста. Це важливий крок у напрямку сталого розвитку, який дозволить оптимізувати використання територій та забезпечити комфортне середовище для мешканців.

Читати ще: Популяризація легкої атлетики та підтримка спортсменів: мер Луцька зустрівся із легендарною легкоатлеткою Ольгою Саладухою

Звіт про стан виконання програми сталого енергетичного розвитку представила заступник директора департаменту економічної політики Юлія Дацюк. Також члени комісії розглянули план дій на наступні роки, спрямований на зниження енергоспоживання та зменшення викидів.

Крім цього, на засіданні були розглянуті питання стосовно роботи комунальних підприємств «Луцьктепло» та «Луцькводоканал», а також – звернення громадян та вирішення нагальних проблем.

Розглянуті на комісії питання будуть внесені на найближчу сесію міської ради з відповідними поправками та уточненнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus