USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нове вторгнення Росії в Україну залежить від Трампа, – ЗМІ

7 Січня 2019 08:00
З того часу, як Росія атакувала і захопила кораблі ВМС України, пройшло вже більше п’яти тижнів.

Замість того, щоб чекати наступного кроку росіян, адміністрація Трампа повинна працювати з союзниками, щоб стримувати подальшу агресію Росії, повідомляє Тoday.ua.

За останній час російські сили наростили свою присутність на кордоні Криму зі східною Україною, що викликало застереження з боку українського уряду та незалежних спостерігачів про те, що режим президента РФ Володимира Путіна може планувати нову атаку на Україну.

Незалежні спостерігачі попереджають, що Путін може планувати наступ з суші.

The Washington Post вважає, що у російського лідера є мотив для ескалації військових дій проти України. Путін прагне підірвати імідж Президента України Петра Порошенка на тлі передвиборчої гонки в країні.

Путін може вважати, що Трамп, який останнім часом голосно заперечує роль США в якості «світового жандарма», не налаштований захищати віддалену частину України від російських танків.

Цілком можливо, що Путін зможе досягти своїх цілей, просто піднявши рівень напруженості і продемонструвавши, що він може безкарно «душити українські порти».

Автори The Washington Post нагадали, що досі не було санкцій проти Росії, безпосередньо пов’язаних з її захопленням моряків у Керченській протоці, хоча вони повинні бути.

«В інтересах Трампа дати зрозуміти Москві, що будь-які подальші атаки викличуть сильну відповідь з боку Сполучених Штатів», – вважають у The Washington Post.

Нагадаємо, міністр оборони України Степан Полторак заявив, що Україна має намір і в подальшому використовувати Керченську протоку для проходу своїх кораблів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хохо Показати IP 7 Січня 2019 10:18
від Господа все залежить. історіє людства йде до кінця. будуть війни і воєнні чутки, та прокази відкриються, вода стане кровю... покаймося поки двері благодаті відчинені

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus