USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На кордоні з РФ від суботи застрягли 150 вантажівок

19 Лютого 2018 11:11
На Харківщині на кордоні з Росією утворилася багатокілометрова черга із вантажівок. Їх ще від суботи, 17 лютого, не пропускає російська сторона на пункті "Нєхотєєвка", інформує ТСН.

Уранці понеділка біля та на території пункту пропуску "Гоптівка" (Харківська область) скупчилося близько 150 автомобілів. Більшість транспортних засобів повертаються до України, аби прямувати іншим маршрутом.

У Держприкордонслужбі України повідомляють, що "на неодноразові офіційні запити щодо ситуації, яка склалась на кордоні, відповіді від російської сторони отримано не було. Як стало відомо від осіб, які прямують з Росії, пропуск вантажних транспортних засобів нібито не здійснюється через несправність обладнання для огляду вантажів".

Прикордонники радять автомобілістам обирати для перетину кордону інші пункти пропуску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 19 Лютого 2018 12:01
нех там їздити..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus