USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Ковельщині незаконно рубають ліс на території колишньої військової частини. Відео

13 Жовтня 2021 15:56
На території лісового масиву села Городилець Ковельського району здійснюють незаконну вирубку лісу.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили місцеві жителі, які стверджують, що жодних погоджень на це ніхто не має.

Зі слів очевидців, ліс вирізують ввечері на території колишньої військової частини та вивозять «Уралами».

«Вчора ввечері, 12 жовтня, ми збирали у лісі опеньки та натрапили на порубку лісу, яку у великих масштабах здійснювали на території колишньої військової частини. Ми відразу викликали на місце події поліцію, також приїхали лісники та староста села, які запевняли, що ніяких дозвільних документів їм не надавали. До того ж, поки їхала поліція, люди, які рубали ліс, втекли і залишили «Урал» з колодами», – розповідає жителька села Марія.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області зазначили, що дійсно 12 жовтня до поліції надходило повідомлення про незаконну порубку лісу поблизу с. Городилець та завантаження його на транспортний засіб. На місце виїжджали правоохоронці, автомобіль та деревину вилучили.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Нині за цим фактом триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
359 абр Показати IP 13 Жовтня 2021 19:29
А яка військова частина була в Городилці
член кориспондент Показати IP 13 Жовтня 2021 20:48
пво

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus