USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На кисень для пацієнтів Луцького пологового будинку із COVID-19 виділили 1,5 мільйона

21 Жовтня 2020 17:01
На проведення кисневих магістралей у тимчасовому інфекційному госпіталі в у Луцькому клінічному пологовому будинку виділили 1,5 мільйона гривень субвенції.

Про зміни до видатків бюджету Луцької міської територіальної громади сьогодні, 20 жовтня, під час позачергового засідання виконкому повідомила виконувачка обов’язків директора департаменту фінансів та бюджету Алла Саприка.

Зі слів посадовиці, потреба внести зміни до міської казни виникла у зв’язку з надходженням коштів з державного бюджету місцевим бюджетам у вигляді двох субвенцій.

«Одна із них – субвенція на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами у 2020 році у сумі 777 тисяч 363 гривень. Друга – на забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою корона вірусом SARS-Cov-2, за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету в сумі 1,5 мільйони гривень», – зазначила Алла Саприка.

Водночас, начальник управління здоров’я Луцької міської ради Володимир Лотвін зауважив, що виділених державою 1,5 мільйонів підуть на проведення кисневих магістралей у тимчасовому інфекційному госпіталі в Луцькому пологовому будинку.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що трохи більше, ніж пів мільйона гривень, виділили у міській раді на посилені протиепідемічні заходи для безпечного проведення місцевих виборів на території Луцької міської територіальної громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ц Показати IP 21 Жовтня 2020 17:17
Так казали що там є кисень і киснева розводка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus