USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку виділили пів мільйона гривень на протиепідемічні заходи під час місцевих виборів

21 Жовтня 2020 16:49
Трохи більше, ніж пів мільйона гривень, виділили у міській раді на посилені протиепідемічні заходи для безпечного проведення місцевих виборів на території Луцької міської територіальної громади.

Про перерозподіл видатків бюджету Луцької міської територіальної громади сьогодні, 20 жовтня, під час позачергового засідання виконкому повідомила виконувачка обов’язків директора департаменту фінансів та бюджету Алла Саприка.

З її слів, така потреба виникла у зв'язку з необхідністю виділення коштів для забезпечення виконання протиепідемічних заходів під час проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

«Згідно із постановою Кабміну, проведення протиепідеміологічних заходів, пов’язаних із запобіганням поширення COVID-19, під час місцевих виборів здійснюється за рахунок коштів з місцевих бюджетів. Тому й виникла необхідність у перерозподілі бюджету», - зазначила посадовиця.

Тож, члени виконавчого комітету ухвалили рішення зменшити поточні видатки по апарату управління в сумі 530 000 гривень, а натомість збільшити поточні видатки на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів для запровадження посилених протиепідемічних заходів на таку ж суму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus