USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

На ліквідацію наслідків буревію в Луцьку потрібно біля 400 тисяч гривень

17 Липня 2017 12:14
Із міської казни пропонують виділити кошти на ліквідацію наслідків від негоди. Гроші мають піти на розчистку парків Луцька та відновлення зовнішнього освітлення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 17-го липня.

Зі слів начальника департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілії Єлової ,аби всі наслідки буревію ліквідувати – необхідно перерозподілити бюджет.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВНАСЛІДОК БУРЕВІЮ НА ВОЛИНІ ПОШКОДЖЕНО МАЙЖЕ 1500 ГА ЛІСУ

«Пропоную виділити 278 тисяч гривень на КП «Парки та сквери» й 99 тисяч гривень КП «Луцьке підприємство електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло». Це необхідно, аби ліквідувати наслідки від буревію. Ці кошти пропоную виділити за рахунок зменшення резервного фонду міста», - інформувала посадовець.

Члени комісії підтримали такі пропозиції та рекомендували депутатам проголосувати за це під час сесійного засідання.

Нагадаємо, 29-го червня у Луцьку здійнялась буря: повалені дерева, пошкоджені дроти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 17 Липня 2017 13:27
Новий спосіб відмити гроші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus