USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ЛПЗ у Луцьку просять налагодити регулярний вивіз сміття. Петиція

4 Червня 2022 22:35
Мешканці мікрорайону ЛПЗ у Луцьку виступають за придбання та встановлення більшої кількості урн і баків для сміття, а також за організацію регулярного централізованого вивозу твердих побутових відходів.

Таку пропозицію зареєстрував Святослав Медвєдєв на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

За його словами, на території мікрорайону недостатньо дбають про підтримку чистоти та рівня санітарно-екологічного стану.

«У районі недостатньо урн і замало баків для сміття. Просимо Луцьку міську раду розглянути питання придбання і встановлення урн та баків для сміття та організувати регулярний централізований вивіз сміття», – наголосив автор петиції.

Нагадаємо, аби Луцька міська рада розглянула петицію, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 людей. Підтримати пропозицію Святослава Медвєдєва можна за посиланням.

Як ми писали раніше, в Луцьку через порушення правил паркування комунальники не мають належного доступу до 20 смітників, аби вчасно їх прибирати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Червня 2022 07:29
Коли налагодять регулярний вивіз алкогольних пияк з парку ДУБКИ на ЛПЗ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus