USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На луцькій виборчій дільниці спостерігач вистрибнув у вікно

26 Жовтня 2020 02:11
У Луцьку на виборчій дільниці № 071044 спостерігач від політичної партії «Сила і честь» вистрибнув у вікно після того, як розпочався підрахунок голосів.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Інцидент трапився на дільниці, яка знаходиться на факультеті історії, політології та національної безпеки Волинського національного університету імені Лесі Українки близько 22:30.

Зі слів очевидців, чоловік покинув дільницю, вистрибнувши у вікно. На щастя, дільниця розміщена на першому поверсі будівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Психопланетарій, Лип Показати IP 26 Жовтня 2020 08:41
Понабирають психічно хворих людей на виборчу дільницю. Ніхто не бажає працювати на дільниці. Позор таким виборам. А ми ще чекаємо, щоб ці люди вірно без нарікань підраховували голоси виборців. Ось такі якраз психи і підрахують голоси як комусь це треба. Дуже жалко, що все ж таки виробча дільниця № 071044, знаходилась на першому поверсі, а не на четвертому.
До Психопланетарія до Психопланетарій, Лип Показати IP 26 Жовтня 2020 09:27
Не меліть дурниць, а почитайте законодавство, завдання спостерігача в тому,щоб спостерігати,а не підраховувати голоси!
Лучанин Показати IP 26 Жовтня 2020 09:49
Десантник напевно. Почувши що партія програла відразу катапультувався
Психопланетарій, Лип Показати IP 26 Жовтня 2020 11:14
Це ти не займайся брехнею, розказуєш тут байки. Чи я не бував на дільницях для голосування та чи не перебував у ролі спостерігача, і чи краще за мене ніж я ніхто не знає чим там займаються члени комісії, голова комісії та ті самі спостерігачі. Не треба нам розказувати, що вони свято дотримуються законодавства і прям такі всі законослухняні, що хоч до сраки прикладай. Підраховують всі тільки но вибори закінчились і о 20.00 годині дільниця закрилась, всі одразу накинулись на стіл і почали підраховувати голоси, бо всім хочеться скоріше дізнатись хто переміг та змитися до дому в сім'ю. Цілий день, а хто до того добу чи три ще охороняв бланки, то ти мене вибач, а якщо ще виборча дільниця не опалюється, і люди знаходяться практично в холодному приміщенні, ще й позамерзали. То там самі члени колісії не проти, щоб спостерігачі рахували голоси. Навіть стіл який накритий та ломиться від горілки з закускою не спасає від такого холоду. Якщо хто з членів комісії, голова комісії та спостерігачі бували під час виборів на таких дільницях, то вони зі мною згідні на 100%.
Надія до Психопланетарій, Лип Показати IP 26 Жовтня 2020 15:51
Вчора рахувала голоси. Ніякі спостерігачі не рахували голоси. Вони тільки спостерігали. Прийшла додому в 3:50. Тож ви не меліть дурниць. Нечесно ви спостерігали, якщо лізли до бюлетенів.
Додік до Психопланетарій, Лип Показати IP 26 Жовтня 2020 16:18
Пишете дурниці. На виборах в якості члена комісії, чи спостерігача з 1991 року. В Луцьку описаних вами "оргій" ніколи не спостерігав. Подібні "розваги" можливо відбуваються на вашому хуторі. Удачі.
Віктор Показати IP 26 Жовтня 2020 19:01
Він напевне спасав прокотол підрахунку голосів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus