USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На луцькому підприємстві – спалах COVID-19. Працівниця ігнорувала хворобу

24 Червня 2020 13:34
У Луцьку на ПрАТ «Луцьк Фудз» зафіксовано спалах коронавірусу серед працівників. Усього захворіли шість осіб.

Про це йшлося 24 червня в облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко розповіла, що спалах на підприємстві стався через недотримання карантину.

Першою захворіла працівниця, у якої спостерігалися симптоми ГРВІ. Попри це, жінка не повідомляла про свій стан, приймала жарознижувальні препарати і ходила на роботу, адже думала, що в неї – застуда.

Наталія Янко зазначила, що всі захворілі працівники – з Луцька.

Окрім того, в цехах підприємства зафіксовано низку порушень карантину, робітники працюють без захисних масок і одягу, а переодягаються і харчуються в одному приміщенні. Також не дотримуються потрібної дистанції.

Водночас повідомлено про спалах коронавірусу на ТзОВ «Жасмін Лінжері», де зафіксовано чотири випадки хвороби. Керівництво поінформоване про захворілих працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Остап Вакарчук Показати IP 24 Червня 2020 14:07
Це по-волинські. Згідний, що наплювали інфіковані хворобою громадяни на себе та ще й наплювали на оточуючих земляків та й на свою родину також. Відчувається наш менталітет.
Kot до Остап Вакарчук Показати IP 24 Червня 2020 15:18
Согласен 100%. К сожалению, это скорее отголоски советского менталитета на "авось пронесет"
Андрій Показати IP 24 Червня 2020 14:20
Пані Янко я правильно розумію, що працівниця ПрАТ «Луцьк Фудз» була дотична до постачання продуктів харчування в крупні мережі луцька та області? і тепер беручи упаковку якихось продуктів яку брала ця жінка чи можливо інфіковані нею інші працівники ми є під ризиком ???? це так???? це ж стосується і візиту в мережу жасмін ТАК????
1 до Андрій Показати IP 25 Червня 2020 19:43
На базар можеш сходити, там ще суворіший контроль..:), а ні сиди вдома і не розводь паніку
працівник Показати IP 24 Червня 2020 17:44
1 людина захворіла. будучи у відпустці, а 6 посадили на карантин, які і не перетиналися з цією людиною. п. Янко - для чого обманюєте людей ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus