USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Львівщині медсестра, хвора на коронавірус, вистрибнула з вікна лікарні

16 Березня 2021 18:36
У неділю, 14 березня, близько 4 години ранку на Львівщині медсестра, хвора на коронавірус вистрибнула з вікна лікарні. Про це стало відомо лише сьогодні.

Інцидент трапився у Кам’янка-Бузькій районній лікарні, де жінка лікувалась. Про це повідомила речниця Головного управління Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, пише Радіо ПЕРШЕ.

«На місці працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що 37-річна пацієнтка лікарні випала з вікна 3 поверху. За фактом відкрито кримінальне провадження з приміткою «самогубство». Встановлюються усі обставини події», – розповіла Світлана Добровольська.

Також відомо, що в останні дні жінка була у депресивному стані. Без матері залишилося троє дітей.

Чоловік загиблої трагедію не коментує. Поліцейським розповів, що дружина його підтримувала.

«Вона в одній палаті з своїм чоловіком була, в нормальних відносинах, більш була енергійна, ніж чоловік. Підтримувала морально його, але встановлено, що вийшла до туалетної кімнати, зняла кімнатні капці і вистрибнула через вікно», – розповідає начальник Кам’янко-Буського відділення поліції Іван Іваночко.

Медики зараз намагаються з’ясувати, чи пов’язане самогубство із захворюванням на коронавірус. Оскільки є дані, що вірус може впливати на нервову систему, передає ТСН.

Нагадаємо, вранці 16 березня з шостого поверху ковідної лікарні у Києві вистрибнула хвора на коронавірус жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus