USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Самогубство через кохання: у Житомирі знайшли мертвим 17-річного курсанта

2 Вересня 2020 13:44
У Житомирі в перший день навчання застрелився курсант Житомирського військового інституту ім. Корольова. Перед цим хлопцю видали зброю для тренувань.

Про це повідомляє ТСН.

17-річний хлопець лише вступив на перший курс. Під час навчань, на полігоні у наметовому містечку курсантові видали зброю для тренувань і після цього він зник.

Згодом тіло з вогнепальним пораненням знайшли біля господарчої будівлі. Спочатку в військовому інституті повідомили, що юнак загинув через необережне поводження зі зброєю.

«З сумом повідомляємо, що 01.09.2020 курсант набору 2020 року Хоровський Максим Андрійович загинув внаслідок необережного поводження зі зброєю», – йдеться у повідомленні на сайті.

Проте пізніше біля нього знайшли передсмертну записку, в якій йшлося про нерозділене кохання. Тому правоохоронці вважають попередньою версією загибелі – самогубство.

«Він стояв в одному строю з курсантами, готувалися до виходу на вогневий рубіж. Отримали боєприпаси, як і треба, але потім він вислизнув. Подія трапилася з незалежних від проходження військової служби причин. Записка є передсмертна, звернення до дівчини, все навкруги нерозділеного кохання», – каже начальник Житомирського військового інституту ім. С. Корольова Олександр Левченко.

Справу розслідує військова прокуратура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 2 Вересня 2020 16:07
Вислизнув???? С огневого рубежа? С автоматом и патронами.Волшебное объяснение. Вы там идиоты совсем что ли? А фото вообще космос.это что за карамультук?
Поліщук Олександр Ми Показати IP 2 Вересня 2020 18:41
Так, зразу видно ЗСУ, як командири підрозділу де проходив службу-навчання курсант керівництво ВУЗу відмежовується від покійної людини (подія трапилася з незалежних від проходження військової служби причин). Знаємо ми ці причини і цих командирів, у кожного своя шкіра дорожча за іншу, вони могли ще сказати навіть не засміятись, що такого курсанту в нас не було. Встали, пішли і забули.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus