USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Львівщині російська ракета впала біля автобусної зупинки

10 Лютого 2023 13:00
На Львівщині російська ракета впала біля автобусної зупинки. Сталося це біля села Кізлів Золочівського району. Зараз рятувальники працюють над її знешкодженням.

Ракета не вибухнула, повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За попередньою інформацією, жертв чи постраждалих немає.

«Рух транспортних засобів там перекрили. Патрульні скеровують автомобілі, які прямують з Києва, через населені пункти Буськ та Красне. Транспортні засоби, які їдуть в напрямку столиці, скеровують через населений пункт Великосілки, на автодорогу Тернопіль – Львів – Рава-Руська», ‒ зазначив Козицький.

Уранці 10 лютого в Україні оголосили масштабну повітряну тривогу. Усі області «почервоніли», зокрема, через активність ворожої авіації в повітряному просторі Білорусі. Під час масованого ракетного удару по Україні 10 лютого дві російські ракети перетнули повітряний простір Румунії та Молдови.

Загарбники завдали по Україні вже 14-го масованого ракетного удару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus