USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Львівщині відсторонені після рішення РНБО митники повернулися на посади

25 Червня 2021 09:57
У діях 46 працівників Галицької митниці, які були відсторонені від роботи на початку квітня цього року за рішенням Ради національної безпеки та оборони через можливу причетність до корупції та контрабанди, порушень не виявили. Вони повернулися до виконання обов’язків.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Zaxid.net.

На початку квітня у рамках оголошеної РНБО боротьби з корупцією та контрабандою понад 100 працівників митниці в різних областях були відсторонені від посад.

Найбільша кількість відсторонених митників з усіх митниць в Україні була саме на Галицькій митниці – 46. Це, зокрема, працівники митного поста «Яворів» – 30 осіб, МП «Мостиська» – 14 та по одному працівнику з МП «Смільниця» та «Рава-Руська».

Як повідомила Державна митна служба України у відповіді на інформаційний запит, за підсумками перевірок більшість дисциплінарних проваджень щодо відсторонених працівників різних митниць України закриті через відсутність у їхніх діях порушень.

Відповідно, працівники митниці повернулися на свої посади. Щодо працівників Галицької митниці закриті усі дисциплінарні справи і всі 46 раніше відсторонених митників повернулися до роботи.

«На цей час дисциплінарні провадження стосовно 127 посадових осіб територіальних органів Держмитслужби, з яких 46 посадових осіб Галицької митниці Держмитслужби, закриті у зв’язку з невстановленням в їх діях дисциплінарного проступку та підстав для їх притягнення до дисциплінарної відповідальності», – йдеться у відповіді на інформаційний запит.

Водночас, у Держмитслужбі зазначили, що відносно 22 посадовців територіальних органів Держмитслужби дисциплінарні провадження продовжені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Іван Показати IP 25 Червня 2021 10:24
Хтоб сумнівався це ж Україна країна корупції та хабарництва."Слава воїнам корупціонерам"
! Показати IP 25 Червня 2021 10:39
багато шуму-і толку -0! корупцію подолано.контрабандисти усі чесні.з епохою бідності покінчено. по боротьбі з ковідом-ми чемпіони!
Цікаво Показати IP 25 Червня 2021 12:04
То навіщо той цирк під керівництвом кінського фельдшера, який РНБО зветься?
Феміда Показати IP 25 Червня 2021 12:44
Тоді, якшо митники виявились такими чесними і чистими, а з чиєїсь дурної голови була проведена така спецоперація і постраждали безневинно порядні митарі - то треба взяти за с&аку і посадити тих організаторів спецоперації !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus