USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Львівщині волинянин фургоном збив двох коней

4 Жовтня 2018 14:45
Поблизу Дрогобича на Львівщині водій автофургона Volkswagen Caddy скоїв смертельний наїзд на двох коней.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 4 жовтня, о 07.17 біля села Гирівка, що неподалік Дрогобича. Житель Волинської області, керуючи автомобілем Volkswagen Caddy, скоїв смертельний наїзд на коней.

«Двоє коней загинули. На місці працюють правоохоронці, всі обставини події встановлюються», – зазначили у поліції.

Як повідомляє «Варта 1», «бус з Луцька збив на смерть двох коней. Гальмівного шляху не видно, очевидно, що зіткнення відбулося на швидкості. Люди, присутні на місці події, мають сумнів в об’єктивному розслідуванні справи. Картина жахлива», зазначає очевидець події Марія Кульчицька, яка виклала світлини з місця ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правда Показати IP 4 Жовтня 2018 14:52
Ось і маємо, - день захисту тварин! (((
11 Показати IP 4 Жовтня 2018 15:04
Коней шкода, але якого милого вони робили на дорозі якщо це не гужовий транспорт? Хай власник коняк ремонтує автомобіль тепер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus