USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Львівщині затримали експоліцейського, який за $3 тисячі переправляв чоловіків за кордон

30 Травня 2022 16:15
45-річного жителя Львівщини затримали за підозрою в організації схеми незаконного переправлення чоловіків призовного віку через держкордон під час дії воєнного стану.

Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі, передає ТСН.

За даними слідства, чоловік організував схему незаконного перетину державного кордону України для громадян, яким заборонено виїзд за межі держави на період дії правового режиму воєнного стану. За $3 тисячі підозрюваний обіцяв допомогти в безперешкодному перетині кордону через офіційні пункти пропуску.

У Департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції поінформували, що затриманий – експоліцейський, який вирішив заробити на охочих уникнути мобілізації.

«Своїх «клієнтів» запевняв, що жодних проблем під час проходження митного посту не виникне, оскільки частину суми віддасть прикордонникам», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці спіймали фігуранта під час розрахунку за «послугу» незаконного перетину кордону. Гроші у чоловіка вилучили, а також оголосили йому підозру за ч. 3 ст. 332 КК України.

Зараз розглядають питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus