USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Львівській у Луцьку розберуться з безхатьками

21 Липня 2020 12:27
Лучани все частіше скаржаться про неприбране сміття, яке залишається навколо контейнерів після збирання твердих побутових відходів «Луцькспецкомунтрансом».

Про це йшлося 21 липня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Як звернув увагу виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, працівники підприємства «Луцькспецкомунтранс» мають звернути увагу на прибирання територій навколо смітників.

«Хай розбираються з керівниками ОСББ чи управляючих структур. Сьогодні надходить багато скарг про розкидане сміття, неприбране гілля. На Львівській уже взагалі бомжі поселилися», – сказав Григорій Пустовіт.

Керівник департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк запевнив, що, до прикладу, на згаданій ділянці на вулиці Львівській наведуть порядок уже сьогодні, адже працівників поліції поінформувати про проблему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ну Показати IP 21 Липня 2020 13:40
комунальники прибирають,може не дуже тщательно, і не встигають. Але багато привозять сміття, видно що не з квартири не пакет зі сміттям, а меблі , доски, гілки. багато просто кидають збоку. Головне, щоб там пяниці не тусувались !!!!!. Там пройти не можливо ,пертворили сквер в бардак - і нікому до цього діла нема. А комунальники цим не повинні займатись .
НЕЛЯ Показати IP 21 Липня 2020 15:46
Зробили такий гарний скверик, а вийшов-- пшик! Бомжі та п"яниці його собі облюбували, ліхтарі побиті, лавки поламані.Сісти відпочити --гидко. Бомжі сидять на лавках - ждуть коли хтось сміття привезе, щоб перебрати.Гори цого сміття складають тут же. Розпивають спиртне, матюжаться, кричать. І все це в цьому скверику перетвореному на гадючник. Нікому це не потрібно.Зробили відзвітували і бувайте здорові.Відповідати за цей безлад ніхто не хоче...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus