USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

На Маневиччині відкрили меморіальні дошки Героям Руслану Будю та Володимиру Чуйку

23 Березня 2023 11:38
У Комарівському ліцеї відбулося встановлення меморіальних дощок полеглим Героям Будю Руслану Івановичу та Чуйку Володимиру Миколайовичу.

Про це повідомили в Маневицькій селищній раді.

На фасаді ліцею, в якому навчалися загиблі, встановили пам’ятні знаки, які знову і знову будуть нагадувати про війну, про материнське та людське горе.

«Схиляємо голови в пам'ять про воїнів, які загинули на війні, захищаючи територіальну цілісність і незалежність рідної землі», – йдеться в дописі.

Руслан Будь героїчно загинув 24 вересня 2022 року на Донеччині (Бахмутський напрямок). Мудрий вчитель, дбайливий господар, добрий батько, люблячий чоловік, дорогий син і брат. У Руслана Івановича залишилися двоє дітей та дружина, які разом із жителями села Комарове прийшли вшанувати пам'ять тата, чоловіка, сина, Героя. Символічно, що відкриття меморіальних дощок відбулося в день Дня народження полеглого воїна.
24 вересня 2022 року в Харківській області у селі Гороб’ївка загинув Володимир Чуйко. Він завжди був дорогим сином, опорою і надією для мами, надійним другом для брата й сестри, щирим батьком для двох донечок, добрим і відвертим для всієї родини і друзів. Володю цінували командири. Він до останнього залишився воїном, вірним побратимам, землі та Україні.
Почесне право відкрити пам’ятні знаки воїнам, які виконували обов’язок перед Батьківщиною, було надано близьким родичам Героїв.
Настоятель храму селища Маневичі Віри, Надії, Любові та їх матері Софії отець Михайло освятив пам’ятні знаки, до яких після заупокійної спільної молитви присутні поклали квіти.
Слова співчуття родинам полеглих героїв висловив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк. Він наголосив на важливості зберігати пам'ять про подвиг Героїв, які віддали життя за майбутнє кожного українця, та подякував побратимам загиблих бійців.
Однокласники, вчителі, друзі, бойові побратими та просто земляки прийшли до Комарівського ліцею, щоб вшанувати пам’ять Руслана Будя й Володимира Чуйка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus