USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ніхто не забутий: трьом Героям з Волині встановили пам'ятні дошки

26 Лютого 2015 12:08
Імена волинських Героїв Сергія Бугайчука, Андрія Комаристого, Ігоря Кантора, які загинули на сході, закарбувалися у меморіальних дошках. Днями на фасаді Нововолинського вищого професійного училища, де навчалися хлопці, встановили пам'ятні дошки. Про це йдеться на сайті міської ради Нововолинська.

Колишні випускники ВПУ є справжнім прикладом для зростаючого покоління, бо стали на захист рідної країни й боронили її до останнього, як веліло їхнє мужнє серце. На пам‘ятну лінійку, присвячену відкриттю меморіальних дощок героям, зібралися сьогодні викладачі, учні, рідні та близькі загиблих. На очі присутніх наверталися сьози, важкими й щемливими були промови директора училища Валентини Приступи, керуючого справами міськвиконкому Леоніда Кошлатого, викладачів навчального закладу.

- Сьогодні виборюється справжня незалежність України і це відбувається в муках. Гинуть молоді хлопці, - зазначив у своєму виступі Леонід Кошлатий. -Трагедія в родинах і біль в душах кожного із нас. Головне наше завдання – шанобливо берегти пам'ять про героїв та працювати на перемогу. Настоятель Свято–Духівського храму митрофорний протоієрей Стефан Фульмес і священики УПЦ КП віджслужили панахиду за загиблими й помолилися за вічний спочинок.

Нагадаємо, Ігор Кантор, уродженець села Грибовиця (Іваничівщина), загинув в бою під Амвросієвкою. 1 вересня стало відомо про загибель Сергія Бугайчуку, а 8 вересня у Нововолинську попрощалися з бійцем І батальйону 24 механізованої бригади, який загинув на сході, Андрієм Комаристим.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus