USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський майстер безкоштовно виготовляє пам’ятні дошки Героям

13 Квітня 2016 08:18
Дмитро Оксентюк зі Згоран Любомльського району безкоштовно виготовляє пам’ятні дошки Героям, які загинули, захищаючи Україну. Про це інформує «Кордон».

Так, його роботи вже з'явилися у Машівській та Головненській школах.

«Сталася біда в державі, ніхто в тому не винен, тим паче ті хлопці, які знаходяться на передовій. Можливо, завдяки їм ми спокійно тут живемо та ходимо по мирній землі. Мені навіть не спадало на думку жодного разу взяти кошти за меморіальну дошку тим, хто загинув в АТО, шукати в тому власну вигоду, — ділиться чоловік. — Таким чином я хоч якийсь внесок роблю, щоб цих героїв пам’ятали. Першою з таким проханням звернулася директор Куснищанської школи, де навчався Олександр Сацюк.

Запитувала, скільки коштуватиме, а я нічого не відповідав. Так грошей і не взяв. Сам приїздив кріпити на стіну, адже тим, хто не мав справу з каменем, важко це зробити, можна пошкодити дошку», – каже майстер.

Чоловіка щоразу запрошували на відкриття дошок, але не склалося тоді побувати.

Проте, говорить, що хочеться побачити, як до цього ставляться люди, їхню реакцію в момент відкриття. Зараз дошки замовили керівники навчальних закладів з Олеська та районного профліцею. Замовляли меморіальну дошку бійцю навіть з Ковеля — також виготовив її безкоштовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
луцьк Показати IP 13 Квітня 2016 09:32
це ЛЮДИНА ! дякуємо
оксана Показати IP 13 Квітня 2016 10:36
Преклоняюся перед таким чоловіком! Ви приклад для усіх нас!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus