USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На маршрутах у Луцьку замість «Богданів» та «Еталонів» курсують автобуси МАN, VDL та «Ісузу Атаман»

29 Червня 2023 12:29
У Луцьку міська влада працює з перевізниками щодо заміни застарілих автобусів з двигунами екологічного стандарту Євро 2 на сучасні, комфортні та екологічніші. Більшість одиниць транспорту на міських маршрутах мають стандарт не нижче Євро 5, обладнані кондиціонерами, низькопідлогові, що зручно для осіб з інвалідністю та мам з дитячими візочками.

Про це інформують у міськраді.

Вчора на міський маршрут № 28 «Карбишева-Дружби народів» виїхав великогабаритний, низькопідлоговий автобус марки Solaris. На цьому маршруті працює вже два автобуси такого типу.

Перевізник планує поетапно замінити сім автобусів типу Богдан на низькопідлогові збільшеної пасажиромісткості.
На маршрут № 11 «Дружби Народів – Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права)» виїхало шість комфортабельних автобусів типу МАN великої пасажиромісткості, обладнаних системою кондиціювання повітря та з екологічними нормами Євро 5. А на маршрути № 26 та 26а – шість низькопідлогових комфортабельних автобусів типу Ісузу Атаман із загальною пасажиромісткістю 52 пасажири та екологічними нормами Євро 5.
Як зазначається, за останні три роки на міських автобусних маршрутах проведено оновлення 80% рухомого складу. Тепер на маршрутах міста замість автобусів Богдан та Еталон курсують автобуси типу МАN, VDL та Ісузу Атаман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
таксі Показати IP 29 Червня 2023 13:27
Оновлення приватних таксі - це справа приватних власників таксі. Чи це автобус-таксі чи легкова автівка таксі - в будь-якому випадку це приватні автівки. Чому в Європі працюють за принципом - або комунальне транспортне підприємство здійснює перевезення, або державе+приватне (або де-кілька). Відповідно - діють проїздні квитки на місяць або 3 місяці. Ти можеш купивши квиток, пересідати не один раз з одного транспорту на інший. Тепер питання - Куди зник комунальний автобусний транспорт. Відповідно треба кожен раз при пересадці з автобуса на автобус платити повну суму. Виходить, що вигідніше своєю автівкою їхати, ніж пересаджуватись на автобус-маршрутку більше 2-х разів . Результат - приавтних автівок ціла купа в місті, а автобуси-маршрутки напівпусті.....
Анонім Показати IP 29 Червня 2023 14:32
Зараз би "атамани" як щось хороше представляти. Вони - таке ж г..но, як і ті богдани з еталонами
Андрій до Анонім Показати IP 30 Червня 2023 00:17
Чому?
Лучанка Показати IP 30 Червня 2023 10:01
Ще би маршрут №19 поміняли на нові автобуси, а то їдеш і кожний раз думаєш "Чи то не розвалиться, не задимиться маршрутка цього разу?!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus