USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Завтра на маршрут №1 у Луцьку виїдуть нові автобуси

19 Грудня 2022 12:02
Вісім нових комфортних автобусів українського виробництва «Ataman» вже завтра виїдуть на маршрут № 1 міста Луцька.

Конкурс на перевезення пасажирів за цим напрямком виграла компанія «Транссіті», яка вже успішно працює в Києві, Чернігові та Білій Церкві. Тепер обслуговуватимуть пасажирів і в нашому місті, повідомили у міськраді.

Представник перевізника Віктор Нестерчук каже, що автобуси «Ataman» вироблені в Черкасах. Збудовані на агрегатній базі японського виробника ISUZU. Мають сучасний двигун екологічного стандарту Євро-5 та розраховані на перевезення 50 пасажирів. Усі облаштовані пандусом, мають просторий салон та широкі двері. Обладнані автономним опалювачем та кондиціонером для водія.

Загалом у ТзОВ «Транссіті» в українських містах працює більше 300 автобусів. Втім компанія й надалі планує розширення рухомого складу.

Автобуси «Ataman» справили приємне враження й на Луцького міського голову Ігоря Поліщука, який особисто оглянув їх.

«Наша програма, яка полягає в тому, щоб відмовитись від експлуатації старих жовтих «Богданів», що вже давним-давно віджили свій термін експлуатації, продовжується, навіть попри війну. І таких комфортних, сучасних, нових та якісних автобусів в нашому місті стає більше і буде ставати ще більше. Жовті «Богдани» будуть зникати з доріг нашого міста, тому що вони не екологічні, не комфортні, не безпечні, в тому стані, в якому вони сьогодні пересуваються нашими дорогами. Ці ж автобуси мають доступність для людей з інвалідністю та фронтальне бокове табло», – повідомив Ігор Поліщук.

Він розповів, що перевізник «Транссіті» має плани брати участь в конкурсах на перевезення пасажирів і на інших маршрутах, на які обіцяє ставити хороший новий транспорт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
дідо Показати IP 19 Грудня 2022 13:11
Без підвищення тарифа,ці автобуси через два роки перетворяться на іржаві богдани..і знову прийдеться шукати нового перевізника.
Анонім до дідо Показати IP 19 Грудня 2022 13:46
на іржаві богдани вони перетворяться без нормального відношення до обслуговування незалежно від розміру тарифів, які і так ця братія любить завищувати.
Петро до Анонім Показати IP 19 Грудня 2022 15:03
Ті самі свинарчуківі "богдани " тільки в профіль і з більшими дверима. Нічого нового. Хто пропустив на тендер цей драбак, хай проїде в липні до кінцевої на ньому з людьми
Онаній до дідо Показати IP 19 Грудня 2022 13:48
Аффтобуси по факту нічим від богданів не відрізняються... менше дирок але не більше, ні кондиціонерів ні зарядок ні вай фай...в чому комфорт власне????
Уася Показати IP 19 Грудня 2022 13:44
Норм тариф, якщо ведеться облік - дуже навіть рентабельно)) В Луцьку - значно рентабільніше ніж в Києві, і відстані менші, і контролю менше, і зарплата водіїв менша.
дідо до Уася Показати IP 19 Грудня 2022 15:02
ти погано вчився...менші відстані та менший пасажиропотік приводять до зростання витрат...тариф має виставляти перевізник, а споживач користуватиись або не користуватись послугою...для бідних є тролейбус але бідним нема чого соватись без причин по місту..
Уася до дідо Показати IP 19 Грудня 2022 16:06
Не будь таких хитрим, міськрада - оголосила конкурс, хоче перевізник - їздить на таких умовах, ні - знайдуться інші. Саме так і сталось, місцеві не захотіли - значить будуть "кияни" їздити луцькими маршрутами.
дідо до Уася Показати IP 19 Грудня 2022 17:22
ти знаєш,що таке відкат ?
Уася до дідо Показати IP 19 Грудня 2022 18:48
а ти знаєш - що таке старечий маразм? P.S. Ти сам-собі суперечиш, якщо перевізник дає відкати і йому далі вигідно возити людей, нащо збільшувати тариф?
Ігор до дідо Показати IP 19 Грудня 2022 16:56
Чо го це бідним тролейбус? Більшість тролейбусів в рази комфортніші за оті богдани. А оці ісузи в порівняння не йдуть з отими синіми великими автобусами на газу, що їздять містом. Хоч чомусь їх поменшало зараз.
Клава Показати IP 19 Грудня 2022 16:20
Браво !!! Гробами жовтого кольору, іржавими з обдертими сидушками вже набридло Їздити ...
Олександр Показати IP 19 Грудня 2022 16:37
Позорище для міста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вася Олика ПЛ Показати IP 19 Грудня 2022 21:19
Бокси або місця стоянки цих автобусів треба дуже ретельно охороняти ...
Гоцул Показати IP 19 Грудня 2022 22:34
90 - ті вже минулі - треба взагалі прибирати з міста мікроавтобуси .
Vecna Показати IP 2 Лютого 2023 17:50
НЕ СІДАЙТЕ В ТІ АВТОБУСИ, ТАМ ЗА КЕРМОМ ВЕКНА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus