USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На мобілізацію у Луцьку запланували 300 тисяч

16 Листопада 2017 10:17
Програму, що спрямована на забезпечення виконання мобілізації у місті у наступному році, затвердили у виконкомі Луцької міської ради.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 листопада.

Члени виконкому затвердили програму забезпечення виконання заходів мобілізаційної підготовки в місті на 2018 рік.

У рамках програми із загальним обсягом фінансування у 295 тисяч гривень найбільшу суму, 150 тисяч гривень, передбачать на підвищення рівня боєздатності військовозобов’язаних запасу, що полягатиме у придбанні форми для особового складу підрозділів територіальної оборони. На організацію та проведення навчальних зборів особового складу підрозділів територіальної оборони роти охорони та загону оборони передбачають 80 тисяч. На виконання заходів з проведення призову громадян на строкову військову службу, а саме виготовлення бланків: повісток, карток медичного огляду, направлень на медичне обстеження, карток професійно-психологічного відбору, висновків лікаря, книг протоколів військово-лікарської комісії, журнал направлень на медичне обстеження, результатів призову, алфавітно-облікових книг тощо; придбання канцелярських товарів передбачають 30 тисяч. На виконання заходів з проведення приписки громадян до призовної дільниці ЛОМВК планують витратити 15 тисяч. По 10 тисяч – на виготовлення рекламно-агітаційних матеріалів з питань престижу та популяризації військової служби та заправку оргтехніки та придбання картриджів.

Нагадаємо, члени виконкому затвердили також програму покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, які дислокуються на території міста, на 2018 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Безвіз Показати IP 16 Листопада 2017 19:33
А що планується сьма хвиля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus