USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку оголосили мобілізацію. ОФІЦІЙНО

8 Квітня 2014 08:50
З вчорашнього дня у Луцьку, як і у всій країні – мобілізація.

Про це повідомив під час оперативної наради Луцький міський голова Микола Романюк сьогодні, 8 квітня.

«Ми не робимо широкої інформації, аби не розповсюджувати паніку, але все одно це стане відомо – йде мобілізація людей, техніки у збройні сили України», - наголосив очільник міста.

З його слів, з учорашнього вечора йде досить масштабна мобілізація «не на десятки і не на сотні людей й техніки». Як повідомили у міськраді, країна настільки у небезпеці, що у окремих комунальних підприємств вилучать техніку й передадуть до Збройних сил України.

«Є певні терміни, встановлені відповідними планами по обороні держави. Наша держава у небезпеці, а тому кожен повинен робити власну справу. Збройні сили та військомат – дбати про безпеку, а всі інші повинні сумлінно працювати на благо наших лучан», - резюмував мер
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
Правдоруб Показати IP 8 Квітня 2014 09:10
То свого джипа віддай в ЗСУ, хай бійці їздять,
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 09:13
коментар було видалено
хехе) до Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 09:24
захищати свою державу і сімю - це честь для чоловіка.
йося моргенштерн до хехе) Показати IP 8 Квітня 2014 11:20
прошу про це проінформувати правосєків
читач Показати IP 8 Квітня 2014 09:42
А романюк працює на благо кого? ми маємо працювати на його благо? чому він не зменшив собі зарплату, а має 16 тисяч грн. в місяць? Від інших требує зменшення, а сам гребе дальше.
Отто до читач Показати IP 8 Квітня 2014 10:04
А хто тобі недоумку заважав вчитись? Певно ти здатен тільки збирати пляшки по подвір'ях та підробляти на півставки двірником. Не намагайся опустити людей до свого рівня, а тягнись до кращого.
до до Отто Показати IP 8 Квітня 2014 11:25
ти спочатку подивись на себе,перед тим як ображати людей!!! і якщо ти важаешь що до такои посади людина дійшла опираючить на освіту.то про що с тобою можна говорити!
лучанка до читач Показати IP 8 Квітня 2014 10:04
як він може зменшити зарплату як він буде жити він привик до хорошого життя що має відмовитись від своїх звичок, це ми вміємо виживати а вони привикли жити.
рися до лучанка Показати IP 8 Квітня 2014 10:06
ви не рахуйте чужі гроші, а навчіться самі заробляти
поха до рися Показати IP 8 Квітня 2014 11:27
а хто іх рахуе!? просто своі ніхто віддавати небуде!
баба Параска до рися Показати IP 8 Квітня 2014 11:56
Яка ж ви розумниця! Ви хоч в курсі як люди важко і багато працюють за копійки. І це якщо є робота.
лучанка до рися Показати IP 8 Квітня 2014 12:22
а я і не рахую чужі гроші працюю все життя та знаю добре як що ти працюєш а не крадеш то ніколи не будеш жирувати, а будеш зводити кінці з кінцями а тебе тільки будуть душити та тягнути з тебе.
крадун до рися Показати IP 9 Квітня 2014 16:34
ото ж і воно, що заробляти , а не так як вони - красти. А вони крадуть в когось заробітну плату, надбавку, бо інакше в їх не буде 16 тис .............
Гость Показати IP 8 Квітня 2014 09:45
Для якої держави працювати ми й так працюємо на вас, пашемо, як раби, а одержуємо як жебраки. При таких цінах і підвищенні картплати ми скоро всі подохнемо. Мільяпрдер, тобі зарплату і пенсію 1000 грн і квартплату 1200-то живи. Як ми її будемо платити.Вам до лампочки ви живете, а ми подохнем.
Азіров до Гость Показати IP 8 Квітня 2014 10:06
нє трєба скігліті, а трєба браті лопаті і копаті.
Джулія до Азіров Показати IP 8 Квітня 2014 14:43
коментар було видалено
11 сш Показати IP 8 Квітня 2014 10:25
Де логіка? Такі бійці як Єремеєв, Івахів, - у своїх красти будуть. Масло та пальне продавати у тридорога. Така санітарка як Ващук - кожен день буде міняти армію. Такий боєць як Мартинюк - піде у партизани і потім напише книжку як воював проти своїх. Боєць Литвин - не той що на випустив Януковича і розвів небачену корупцію на кордоні, а той який найбільше виграє від усього що відбувається - буде сидіти у тилу. (хто читав його книги про історію України у 2 СВ? - шок). З усіх тільки Палиця без комуністичного минулого, але продукт може зіпсуватись. якщо лежить біля іншого - гнилого. (або спаленого). А може одразу їх...... прищепити, або ... штрафбат... Немає страшнішого ворога у народу, як інтелігенція, вихована окупантами.
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 10:40
Призив Лучан буде здійснюватися до нової бригади у Ново-Волинську, бригада створюється на постійній основі від 4 - 5 тис. осіб, призивний вік від 18 да 30 р., призив буде поширюватися у першу чергу на тих хто служив того без паніки!)
Анонім до Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 12:42
Уперед в армию. Еще не всех дурных войной побило.
Артем Показати IP 8 Квітня 2014 10:44
Вы думаете на кого вас натравить хотят?На восточных украинцев которые не хотят жить под властью дураков,что отдали без боя Крым и розваливают у нас на глазах страну.Вас сейчас готовят Турчинов и Яценюк с дураком Аваковыми на гражданскую войну.Если вы на это поведетесь,то своими руками розвалите страну.На востоке Украины такие же как вы люди,только разница лишь в том,что они не хотят чтоб ими руководили такие дураки и воры как Юлька-Золотая ручка,Сеня Кролик и главный баптист Украины Турчинов.Подумайте,вы против кого вы идете.Эти новые Иуды в киеве пришли к власти на вашей крови,они губят сейчас Украину и хотят потопить в крови свой народ...
йося моргенштерн до Артем Показати IP 8 Квітня 2014 11:23
щиро, правильно та відверто!!! ДЯКУЮ!!!
молодец до Артем Показати IP 8 Квітня 2014 12:44
Правильно на все 100 %. Лучше и не скажешь.
11 сш Показати IP 8 Квітня 2014 11:25
Тема, кто тебе сказал, что мы поведемся и кудато пойдем? Нам бы со своими оборотнями разобраться. Мы просто вышлем туда своих (хотя какие они свои) коммунистов братьев Кононовичей, Адама Мартынюка и Башкаленка. Вышлем преподавателей взяточников из университетов, вышлем не очень честных милиционеров и судей, таможеников с Микитюком. Но без оружия. Они помогут построить высокий забор, обнесут его колючей проволкой, воткнут красный или росский флаг , - и будет у вас там счастье...... Ну и я против, в прошлом партии Батькивщина, теперь - Родина. Но, по всему выходит, что тебе, мил зек убивший людей, что тебе люб Путин. И Ахметов - святейший человек. Спроси у шахтеров из Луганска, которые работают в Нововолынске на шахтах - почему они, столько лет, не хотят возвращатся домой. Почему у них теперь новые семьи? Не читай российские газеты ни за завтраком ни после... Да лучше и не пиши. А то вон у нас сколько бендеровцев на танках не спят, только и думают - как на восток переехать жить....
Юлька-Булька до 11 сш Показати IP 8 Квітня 2014 11:50
Шановний,читаєш те що ви пишете і розумієш,це написав дурень!А дурні нажаль не мамонти,вони не вимруть.От так і живемо:-дурень-майдан-революція-розвал держави-анархія.Якби першого в нас не було,то і всього іншого теж:)
баба Параска до 11 сш Показати IP 8 Квітня 2014 12:05
Мил человек, а с кем жить тогда? ОООчень многих оборотней выселять надо будет. Но что-то борьба как-то поутихла. Все довольны? И хватит уже всех Путиным пугать и обвинять в любви к нему. Про знаменитый золотой унитаз только ленивый не сказал. А на деле то что?
11 сш Показати IP 8 Квітня 2014 11:38
Так мер він і є окупант! Тільки питання - хто його вибирав? Власники луцького "Буратіно" мають особливий статус. Вони цілком спокійно можуть ігнорувати ухвалу суду про зупинку будівництва. А міський голова Микола Романюк переконує журналістів, що з документами все в порядку і сором'язливо відсилає їх у інтернет, щоб дізнатись, хто ж є власниками скандальної споруди.Як відомо засновниками і власниками "Буратіно" є Ірина Стецюк, дружина друга Андрія Козюри Сергія Були, Володимир Романюк - син Луцького мера Миколи Романюка і батько депутата Луцької міськради Андрія Козюри - Григорій. (Під Прицілом. 8.04.2012) Привіт новому прокурору!
баба Параска до 11 сш Показати IP 8 Квітня 2014 12:09
То хіба ви не знаєте хто вибирав? Зараз всі знають хто у всьому винен. Його прізвище починається на букву П.
Сашко Показати IP 8 Квітня 2014 11:53
Юлька не та що крала і працювала, а та що не вчилася. Найвища форма порядку - анархія. І це не жарт.
11 сш Показати IP 8 Квітня 2014 12:28
Ну так. Все складніше. Коли стосується тебе чи твоїх близьких. Першочергове накопичення капіталу - завжди супроводжують грабіж та насилля, за Марксом. Або, капіталісти самі продадуть нам мотузку на котрій ми їх повісимо, за Леніним. ..помер... по всім пунктам
ага Показати IP 8 Квітня 2014 12:28
а воювати з ким?? оголосили мобілізацію і не сказали проти кого! проти сходу? тамтешніх жителів?? нам не потрібна громаданяська війна! ті довбані політики не можуть нічого владнати і посилають наших хлопців, чоловіків на амбразуру!
Сашко Показати IP 8 Квітня 2014 13:00
Государственный архив Службы безопасности Украины сделают открытым для граждан и историков, чтобы можно было лучше исследовать преступления советского прошлого, заявил новый глава Архива СБУ Игорь Кулик во время круглого стола, сообщает УНН 8 апреля.
йося моргенштерн до Сашко Показати IP 8 Квітня 2014 13:31
и добавил: "Лет так через 25-30"
Сашко Показати IP 8 Квітня 2014 13:56
Как мало в детстве читал я книжек..и все советские .... других не знаю... и потому, прийдя в чужую страну, скорее делаю ее своей.... так как умею.... Вчера в РИА "Новости" прошел круглый стол, посвященный самоидентификации русского народа. Как оказалось, ни в прежние века, ни теперь практически ни один русский на вопрос "Кто ты?" не отвечает: "Я - русский". Это, по мнению ученых, связано со скромностью. "Пусть великим русским народом нас считают другие, самим себя так называть негоже", - говорили на Руси. Сыграло роль также и то, что в переписях и документах царской России было запрещено указывать национальность, писали: православный. Это, по мнению ученых, и есть истинно имперский подход. Однако, невзирая на это, большинство представителей других национальностей, проживавших в царской империи, на вопрос "Кто ты?" отвечают: "Я - чеченец", "Я - татарин" и так далее. И только русский пишет: "Я - бухгалтер", "Я - инженер" и прочее. То есть национальная самоидентификация не стоит у русских на первом месте. Обсуждение русского вопроса на круглом столе чуть не переросло в драку. Затем Василий Тишков высказал, действительно, неоднозначную теорию: по его словам, русских как общности нет вообще. 04 июля, 11:08 | YTPO.Ru Аделаида СИГИДА
Зима Показати IP 8 Квітня 2014 14:38
Українець - іменник (хто?) , русский - прикметник (який?) прилагательное по їхньому тобто те що до чогось "прилагається". Якийсь незрозумілий придаток. І все до чого воно "прилагається" перетворюється в непотріб.
? до Зима Показати IP 9 Квітня 2014 12:11
От якби ви і вам подібні в школі хоча б трохи вчилися, то і в країні був би спокій і порядок, і Україна була б сильною державою. А так - маємо те що маємо ..!
д Показати IP 9 Квітня 2014 07:34
Вступайте в Правий сектор буде бронь
питання Показати IP 9 Квітня 2014 08:17
Гузя мобілізували!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? Яущо ні, то я в армію не піду.
Анатолій Показати IP 11 Квітня 2014 14:54
В Україні ВР затвердила часткову мобілізацію,приблизно 20000 осіб,а з одніеї Волині 5-6тисяч.Незрозуміла арифметика.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus