USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На МП «Луцьк» можуть розмитнювати вантажні авто як пасажирські, – заступник керівника Волинської митниці

16 Липня 2019 17:02
Один із заступників керівника Волинської митниці ДФС розповів, що йому відомі факти зловживань на митному пропуску «Луцьк», зокрема, розмитнення вантажних авто як пасажирських.

Про це йшлося 16 липня під час обговорення підсумків роботи Волинської митниці ДФС у першому півріччі 2019 року за основними напрямками діяльності.

Заступник керівника Волинської митниці ДФС Юрій Терещук зазначив, що йому повідомили про факти зловживань на митному посту «Луцьк», суть яких полягає в тому, що під виглядом пасажирських транспортних засобів розмитнюються вантажні авто. Тож він поцікавився у керівниці митного посту «Луцьк» Інни Нінічук, чи відомі їй такі факти.

Інна Нінічук, своєю чергою, запевнила, що таких випадків немає.

Нагадаємо, раніше журналіст Олександр Дубінський розповідав про те, як за 2000 доларів на Волинській митниці можуть розмитнити вантажний мікроавтобус як пасажирський, і зробити його на кілька років молодшим.

До слова, митний пост «Луцьк» оформив 19 тисяч євроблях, а це є найбільшим показником серед усіх підрозділів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Липня 2019 18:52
А більше цому нічого не повідомили , якщо він десь вспливе як те гівно в т це буде прах команди ЗЕ
111 Показати IP 16 Липня 2019 19:59
А Терещук не повідомив скільки він особисто отримує за одиницю оформлення транспортних засобів, скільки бурштину він вивіз? Рятує свою дупу? Непотрібна в суспільстві людина.
Я Показати IP 16 Липня 2019 22:54
Що за мячня?))) податки за пасажирскі буси набагато більші. Тільки дебіл таке робити буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus